Tori wlasnie wypatrzyla druga pancie

Piekne suczki o tak rożnych typach urody

Dla mnie wystawa była troszkę jak czeski film czyli nie wiadomo o co chodzi

Gratulacje dla wszystkich uczestnikow a szczegolnie wygranych i nominowanych

pozdr
Moderator: Aga-2
meggy napisał(a):Bardzo dziękuję![]()
A dziś dostałam takie infoaaaaaaaaaaaa tytuł rewelacja hihiihihihihihihi
http://www.express.lodz.pl/
meggy napisał(a):TORI von Romanshof - Beatka możesz być dumna z wnuczki![]()
Busola napisał(a):no to i ja swoje 3 grosze dorzucę :)
Izu - dobra robota![]()
dzięki, pierwszego dnia było jeszcze ciekawiej, bo w deszczu wystawcom niemalże rozpuszczały się numerki - to dopiero była jazda i co chwilę zwycięzcy i CACIBy i CRUFTSy - bo 5 ras a sędzia też czasem oddalał się nie wiadomo kiedy... Na usprawiedliwienie jego podjadania wspomnę tylko, że choruje na cukrzycę, więc musiał, robił sobie też zastrzyki.
sędzia:
Czech mówiący po niemiecku - hmm, miałam wrażenie że po niemiecku to on jedynie pewne zwroty zna potrzebne do opisów- wszystkim dawał takie same opisy
tak, tak - w połowie pierwszego dnia się zorientowałam, że niewiele się od siebie różnią i też myślę, że ich lakoniczność wynikała z obawy przed tłumaczeniem. Dodam, że tłumacz w psiej tematyce niezorientowany w ogóle - przy pierwszym opisie dyktował mi 'samiec' i 'owłosienie'za to w drugim dniu pomagał mi więcej niż gospodarz ringu, który przez większość czasu miał ręce w kieszeni - chyba, że palił akurat i dziwił się niezmiennie, dlaczego ja się tym pisaniem tak przejmuję
![]()
Ogólnie byo fajnie, chociaż moje gardło nie wytrzymało sobotniej, okropnej pogody![]()
santa napisał(a):to i my sie pochwalimy CWC, CACIB, kwalifikacja Crufts 2011
Adam Suchowski napisał(a):santa napisał(a):to i my sie pochwalimy CWC, CACIB, kwalifikacja Crufts 2011
Gratulacje!!!
Na jaką następną wystawę się wybieracie? Może się spotkamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość