Moderator: Aga-2
vkarel napisał(a):To ja dodam jeszcze że Ginger praktycznie ukończyła CHampionat Polski, teraz czekamy na zatwierdzenie, od pierwszego CWC mineło równo 6miesięcy:D
Vanilla Sky napisał(a):Witamy!
Co do INEZ , ja wiem dlaczego...ale nie będę opisywać szczegółów..... nie wiem czy ktoś widział zachowanie na ringu.. na wystawie w Inowrocławiu nie znam oceny, ale na walentynkowej wystawie INEZ ocenę doskonałą (to wiem na 100%) niektórzy sędziowie to nie wiedzą co to znaczy ocena DOSKONAŁA! Przecież te wystawy to już do 0 schodzą!!
, a otoczka.. hmm.. była baaardzo dziwna.. I ja byłam tak zła. I zarazem dumna, bo Vanillka przepięknie się pokazała! (ktoś widział??), dała sobie obejrzeć zęby i pięknie kłusowała, a Pani Bachurzewska dała nam ocenę obiecującą!
![]()
![]()
(i znów ,,na układy nie dasz rady!!").. Mnie to tak dziwi!!! Wychodzi takie maleństwo i się tak pięknie postara..
pokazała się naprawdę super!!! Poszliśmy potem do sędzi, bo to było nie fair! To ona na to, że jeszcze ma za małą głowę..
Ona też tak miała i wyrosły jej piękne psy. Według niej Vanillki teraz nie mamy wystawiać..!!! TO PO CO JEST KLASA SZCZENIĄT?? To chyba normalne, że pies ma jakieś zachwiane proporcje. WO powinien dostawać każdy piesek, który nie ma jakiś tam poważnych wad... I przez (......) mamy 2 obiecujące. Ale Ja i tak wiem swoje!!
Mam filmik z wystawy (Vanilla) potem dodamI zdjęcia innych psiaków też
Busola napisał(a):mam bardzo podobne odczycia co do oceniania tej sędziny![]()
my na pewno tej pani już nie odwiedzimy
Vanilla Sky napisał(a):TO PO CO JEST KLASA SZCZENIĄT?? To chyba normalne, że pies ma jakieś zachwiane proporcje. WO powinien dostawać każdy piesek, który nie ma jakiś tam poważnych wad... I przez (......) mamy 2 obiecujące. Ale Ja i tak wiem swoje!!:->
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość