przypominamy się (tylko dwa - Varia po samodzielnym "upiększeniu" niestety nie nadawała się do focenia , ale ona ostatnio wyjątkowo zapracowana właśnie nauczyła się otwierać sobie drzwi (Bogu dzięki nie od lodówki), i to w obydwie strony chyba czas poszukać kluczy
mój ukochany 19-miesięczny (łysiejący) podlotek trzeba mieć tupet, żeby linieć w środku sezonu Obrazek został zmniejszony. i z mamuną Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
dzisiaj odwiedziła nas wnusia z miotu T - Tina słodziak niesamowity !!! ale i tak największą uciechę miały moje potwory ktoś w końcu je odwiedził i na dodatek przywiózł jedzenie!! Trey nagle poczuł się reproduktorem, Varia przytulała się do wszystkich najmocniej jak mogła - do chalania, a Fionka do żarła - czyli norma przez ogródek przeszło tornado, o mało co nie zaliczyły kąpieli w oczku, później już tylko koczowały przy stole ... dodam tylko że Tinusia w sobotę zaliczyła testy psychiczne 5/5! pogoda nie sprzyjała foceniu, ale coś jednak się udało Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
oj Kasiu nie bój się konto świeci pustkami, więc z zagranicą musimy przyhamować i pojeździmy w Polsce - postraszymy was trochę łysym Treyem
Tinka nie taka znowu duża będzie ok. 62 cm i 37 kg jak stanęła obok mamuni to Fionka jakaś taka duża się zrobiła (no jak na suczkę to jest wielka z tymi 65cm ) nie wspomnę że 6-miesięczna Varia jest prawie tej samej wielkości co Tina
z młodą trzeba pojechać na ważenie do weta, ale Fionka w końcu straciła sadełko (tak! Fiona i sadełko ) więc mnie jakoś tak natchnęło na mierzenie, udało się i wysokość i długość (całą ścianę mam w kreskach i krzyżykach) i po odgarnięciu tych resztek futra z przodu i z tyłu wyszło całkiem ładne 9:10
Fiona: 65cm x 73cm Trey: 68cm x 76/77cm (przez krawat i portki wydaje się dłuższy, ale jak podniesie głowę jest ok