Moderator: DolceVita
starter1 napisał(a):Próbowałam małża namówic na wyprawe do Romy, ale beda nam dachówkę kładli...
Busola napisał(a):starter1 napisał(a):Próbowałam małża namówic na wyprawe do Romy, ale beda nam dachówkę kładli...
a małż nie może sam doglądać tych dachówek?
Natalia i Galwin napisał(a):My niestety odpadamy - 14stego mam 3 egzaminy...
Vanilla Sky napisał(a):Witam! Mam pytanie.. Ile to kilometrów od Bydgoszczy?Jak nam nic nie wypadnie i jak rodzice pozwolą, to my z Vanillką się pojawimy.
Ale nic nie gwarantuje
.... Ukhm.... Jeszcze Konie!!!
Marszal napisał(a):Uprzejmie potwierdzamTym bardziej, że jak widzę w doborowym towarzystwie przyjdzie mi weekend spędzić
Tylko mi Roma prześlij dokładny adres Jaśkowej polany, bo muszę sobie wbić w nawigację
AT napisał(a):My oczywiście będziemy tylko jeśli chodzi o jedzenie to mnie Romcia nie licz bo ja jestem na beznadziejnej dieciewięc wałówkę dla mnie przywiozę z sobą i z zawiścią będe patrzeć na smakołyki które Wy będziecie wcinać
![]()
![]()
Busola napisał(a):Asiu, łączę sie z Tobą w bólu, my tez nie poszalejemy jak wiesz![]()
no chyba ze warzywne szaszłyki nadzieję z rana![]()
Na naszej stronie www.na mapie masz podane współrzędne do wbicia w nawigację
Marszal, jedziesz na Nowe n.Wisłą i kilka kilometrów przed skręcasz w las
jakże rozumiem Twój bólAT napisał(a):a ja bidna mam dietkę w dodatku nie dla swojego zdrowiacóż jeszcze pare miesięcy i sobie odbiję
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości