Muszę kilogram smaczków zabrać dla Maksia

Moderator: DolceVita
Muszę kilogram smaczków zabrać dla Maksia
Marszal napisał(a):Muszę kilogram smaczków zabrać dla Maksia
Coś czuję, że po spotkaniach z Tobą Dorcia to będę musiała swój samochód zamienić na Stara, bo Maksio już do osobówki się nie zmieści
Tańka napisał(a):Dziewczyny, do której będzie ten bal? My w sobotę w pracy do 14 i główkuję, czy zdążymy dojechać, czy tylko mam żal przełknąć i odpuścić?
Tańka napisał(a):Pamiętam, że Dino to Yokusia ustawiał jakiś czas temuFakt, że było to przed kastracją...
kerovynn napisał(a): Naprawdę mam dość siedzenia na d... w domu, marudzenia" nie, nie, nie", czytania jak inni fajnie się bawią na wyjazdach i tłumaczenia dlaczego ja ZNÓW nie mogę przyjechać....Moje wkurzenie osiągnęło odpowiedni do wyjazdu poziom
. Na razie praca a wakacje będę kombinować wolny czas na wyjazd"
Busola napisał(a):kerovynn napisał(a): Naprawdę mam dość siedzenia na d... w domu, marudzenia" nie, nie, nie", czytania jak inni fajnie się bawią na wyjazdach i tłumaczenia dlaczego ja ZNÓW nie mogę przyjechać....Moje wkurzenie osiągnęło odpowiedni do wyjazdu poziom
. Na razie praca a wakacje będę kombinować wolny czas na wyjazd"
skąd ja to znamnawet na wystawę cieżko TŻ wyciągnąć
Roma napisał(a):Tekstów drobnym maczkiem nie da się przeczytaćdobrze, że mam uprawnienia i mogłam podejrzeć.
![]()
Biedne jesteście![]()
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość