pozdr
Moderator: saba&mlis
Nic nie będzie dobrze jak nie zabezpieczą odpowiednio serwerów. Ja miałem to samo pół roku temu w NetArt. Ba, nawet wyłączyli mi stronę i zadzwonili że ktoś mi ukradł hasła i podmienia pliki na ftp a pliki te sieją wirusy - kazali zmienić hasło i wszystko posprawdzać. Więc zmieniłem, posprawdzałem a na drugi dzień to samo. Po dość 'burzliwej' kolejnej rozmowie powiedziałem im krótko albo stronę właczą i sobie zabezpieczą serwery albo rezygnuje z ich usług bo u mnie wszystko ok. Chyba mieli wtedy więcej takich 'rozmów' i za parę dni wszytko grało.Ben napisał(a):Administrator serwera "coś tam pozaklejał" i jest nadzieja, że będzie dobrze.
Walczyłem z nim od grudnia. Twierdził, że to ja dodałem skrypty w javie odwołujące się do
jakiś dziwnych stron.
Dżiani napisał(a):Nic nie będzie dobrze jak nie zabezpieczą odpowiednio serwerów. Ja miałem to samo pół roku temu w NetArt. Ba, nawet wyłączyli mi stronę i zadzwonili że ktoś mi ukradł hasła i podmienia pliki na ftp a pliki te sieją wirusy - kazali zmienić hasło i wszystko posprawdzać. Więc zmieniłem, posprawdzałem a na drugi dzień to samo.
Powrót do Wszystko o naszych stronach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości