Tańka napisał(a):Roma, czy do Was da się dojechać autostradą na Gdańsk? Gdzie z niej trzebaby zjechać?
Jeśli z Torunia to niestety nie,Najlepiej jechać na Stolno i Grudziądz
Moderator: DolceVita
Tańka napisał(a):Roma, czy do Was da się dojechać autostradą na Gdańsk? Gdzie z niej trzebaby zjechać?
Roma napisał(a):Za Dina i Maksia ręczę głowąa pewnie i inni nie są gorsi,choć chyba więcej już panów nie będzie.
edit: jeszcze dorciaj ma kawalera,ale niech sama się wypowie na ten temat
Mało tego, że się dogadywał, siłą spokoju i opanowaniem okiełznał nawet największego wirażkę - ŻurkaMarszal napisał(a): Ja mogę zaświadczyć, że Fituś Dorci też jest spoko, dogadywał się na Zlocie z chłopakami bezproblemowo![]()
daria napisał(a):Fituś zięciunio będzieto ja swoją panne do kąpieli wrzucę
![]()
Oj kobity,chłopy zostają w chałupach niech dobytku pilnują,a my się będziem relaksować,drineczki,słoneczko,pieski,koniki,śmiechy-hihy,tylko John Romy jako przedstawiciel płci przeciwnej będzie do sabatu dopuszczonyno ale John to John
bez niego nie ma imprezy
jak to dobrze, że mój Krzysiek nie będzie samTańka napisał(a):może jeszcze jakiś mężczyzna dla otuchy się pojawi?
przetrzyj octem, usunie główną nutę smrodu, resztę potraktujemy jak klimatyczneBusola napisał(a): woda z cytryną nie działaheeeelp
kerovynn napisał(a):Jutro temperatura ma spaść o 10 stopni - czyli będzie jakieś 20-21'C. dacie radę![]()
![]()
.
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości