Tańka napisał(a):Roma, czy do Was da się dojechać autostradą na Gdańsk? Gdzie z niej trzebaby zjechać?
Jeśli z Torunia to niestety nie,Najlepiej jechać na Stolno i Grudziądz
Moderator: DolceVita
Tańka napisał(a):Roma, czy do Was da się dojechać autostradą na Gdańsk? Gdzie z niej trzebaby zjechać?
Roma napisał(a):Za Dina i Maksia ręczę głową a pewnie i inni nie są gorsi,choć chyba więcej już panów nie będzie.
edit: jeszcze dorciaj ma kawalera,ale niech sama się wypowie na ten temat
Mało tego, że się dogadywał, siłą spokoju i opanowaniem okiełznał nawet największego wirażkę - ŻurkaMarszal napisał(a): Ja mogę zaświadczyć, że Fituś Dorci też jest spoko, dogadywał się na Zlocie z chłopakami bezproblemowo
daria napisał(a):Fituś zięciunio będzie to ja swoją panne do kąpieli wrzucę
Oj kobity,chłopy zostają w chałupach niech dobytku pilnują,a my się będziem relaksować,drineczki,słoneczko,pieski,koniki,śmiechy-hihy,tylko John Romy jako przedstawiciel płci przeciwnej będzie do sabatu dopuszczony no ale John to John bez niego nie ma imprezy
jak to dobrze, że mój Krzysiek nie będzie samTańka napisał(a):może jeszcze jakiś mężczyzna dla otuchy się pojawi?
przetrzyj octem, usunie główną nutę smrodu, resztę potraktujemy jak klimatyczneBusola napisał(a): woda z cytryną nie działa heeeelp
kerovynn napisał(a):Jutro temperatura ma spaść o 10 stopni - czyli będzie jakieś 20-21'C. dacie radę .
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości