moje ,,maleństwo"- Ritusia kończy dzisiaj 1,5 roku Wszystkiego najlepszego moja malutka! Taka była jak się urodziła (z mamusią, Gamoniem i Bunią) ,,trochę" urosłam
Odkurzamy galerię 20.04.2010 Olinek skończył 4 latka To się nazywa,że psu nie wolno leżeć na łóżku A to dzisiejszy spacer, udało nam się zdążyć przed deszczem Trochę trzeba było trawę poskubać ,,Już biegnę" Pozujemy
Misiek znalazł sobie schronienie przed upałami Wczoraj był festyn osiedlowy, na którym była organizowana wystawa psów. Nie była to do końca profesjonalna wystawa,ale była sędzina i normalny ring. Głównie były owczarki niemieckie z hodowli z osiedla i okolic oczywiście wszystkie z rodowodem. Był też wybór najładniejszego psa osiedla. Jak wiadomo na tego typu imprezach z góry wiadomo,że wygrywają kundelki. Za namową znajomego wzięłyśmy z Ritą udział tej zabawie. W konkurencji brało udział 5 psów. Wygrał mały kundelek,który ważył jedynie nieco ponad 1kg Z Ritą zajęłyśmy trzecie miejsce bo Rita była zbyt ,,rasowa". Dostałyśmy brązowy medal.Jestem z niej dumna bo się bardzo dobrze zachowywała a była to jej pierwsza tego typu impreza