Pan Syn Pana Psa Obrazek został zmniejszony. Przytulasiński A raczej ja przytulasińska Obrazek został zmniejszony. Rasti poleciała na skargę do Adasia że Kaśka przytula Pana Syna Jak śmiała Obrazek został zmniejszony. Nie to nie mam ją w nosie - jeszcze przylezie mnie głaskać Obrazek został zmniejszony. Najlepiej po kotłujemy się razem Obrazek został zmniejszony. Pasja dała nogę...mam już ich dosyć - trochę za duży kocioł Obrazek został zmniejszony. I po zabawie - typ sportowców z nich nie jest Obrazek został zmniejszony. Heban skapitulował - czym dalej od tych wstrętnych babsk Obrazek został zmniejszony. Może jak pokaże im moje wielkie zęby to odpuszczą Obrazek został zmniejszony. I znów do mnie przylazły - chyba mnie rodzynka lubią troche Obrazek został zmniejszony. Jak nie chce mnie to nie. WYJEŻDŻAM Jak mu zacznę ładnie pachnieć to pokażę mu figę z makiem. Jeszcze przyjdzie Romeo i będzie wył do księżyca za swoją Ochaną Obrazek został zmniejszony. A na koniec Pokusa dała na bok susa Obrazek został zmniejszony.
Ostatnio edytowano 2010-06-24, 08:56 przez Leszczyna, łącznie edytowano 3 razy
Tę miłość do bernusiów widać po oczach... pani oczach Prosimy o kolejne fotki z kolejnymi historyjkami, jak się patrzy na takie zdjęcia to się od razu cieplej na duszy robi
Moja Zosia siedzi ze mną i mówi "ile oni mają piesków...raz,dwa,tsy,DUZO!"(Zosia ma trzy latka i często towarzyszy mi przy kompie) Psiaki piękne,jak zawsze
Proszę przy przetwarzaniu zdjęć przez żabę zaznaczać opcję zmniejszenia rozmiaru do 640x480 dla zdjęć poziomych i max 600x800 dla zdjęć w pionie, zdjęcia się wtedy szybciej ładują się na stronie