milla716 napisał(a):a mogę sie pojawić bez psiaka? tak żeby poznać forumowe cuda?![]()
(z braku własnego)
Mysle że jak najbardziej a jak mi sie uda oba upchnąć do autka to jednym służę na spacerku

Moderator: DolceVita
milla716 napisał(a):a mogę sie pojawić bez psiaka? tak żeby poznać forumowe cuda?![]()
(z braku własnego)
hihihih trzeba poinformować moda, że powyższy anons należałoby przenieść do działu "do adopcji"kabi napisał(a): Ps. Ja mogę swojego berna oddac (doplace):)
Majszczur napisał(a):hihihih trzeba poinformować moda, że powyższy anons należałoby przenieść do działu "do adopcji"kabi napisał(a): Ps. Ja mogę swojego berna oddac (doplace):)
![]()
dorciaj napisał(a):Majszczur napisał(a):hihihih trzeba poinformować moda, że powyższy anons należałoby przenieść do działu "do adopcji"kabi napisał(a): Ps. Ja mogę swojego berna oddac (doplace):)
![]()
Czymprędzej przenoszę![]()
- Niech tylko Kamila się określi ile chce dopłacać
![]()
Nie mam pojęciaAnna Rozalska napisał(a):Magda wiesz gdzie kiedyś kwitł handel pod Stadionem X-lecia? to Park jest na przeciwko stadionu.
Zuzanda napisał(a):milla716 napisał(a):a mogę sie pojawić bez psiaka? tak żeby poznać forumowe cuda?![]()
(z braku własnego)
Mysle że jak najbardziej a jak mi sie uda oba upchnąć do autka to jednym służę na spacerku![]()
![]()
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość