Hekate napisał(a):ach cudne miny cudnego towarzystwa
Aniu slyszalam ze tez mialas byc na naszym spotkanku.Strasznie zaluje ze sie nie zobaczylysmy i ze nie moglam wymiziac Altka No ale nastepnym razem to nadrobimy
Wczoraj poszlismy na dluzszy spacerek Doszlismy nad staw w Giszowcu-nawet dalem rade,hi hi
Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
Chyba bedzie nagroda Obrazek został zmniejszony. Tu mnie nikt nie zauwazy,hi hi Obrazek został zmniejszony. widoczek Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
A po wyczerpujacym spacerku-jedzonko Obrazek został zmniejszony.
wieczorkiem postanowilem sie pobawic Obrazek został zmniejszony.
No i z zabawki zostaly tylko strzepy Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.
No to dziewczynki na co czekamy-trzeba sie skrzyknąć i w trasę...........długą coby nam sie psiaki porządnie zmęczyły Tym bardziej że pogoda sprzyja bo nie ma takich upałów
Jak tu pięknie Akita dogaduje się z Bernusiem Na naszej łączce jest jedna czteromiesięczna sunia Akita, która dość agresywnie dominuje moją Grandę, a to jedyny szczeniak w okolicy w jej wieku i jej gabarytów, więc strasznie mi żal że nie potrafią się bawić. Myślałam, że wszystkie Akity są zadziorne, a tu proszę, sielanka. Fantastycznie Blade masz szczęście chłopaku, takie piękne panny na Ciebie lecą i to od razu dwie
ups... niedowidzę i filmik mi się zacinał ale no cóż... czasem miłość nie wybiera chłopak nie chłopaki i tak wszystkie one piękne som edit: dooglądałam - rzeczywiście - widać, że chłopak jak ta lala
tęskno, tęskno... Ale oddać trzeba było, przyjedzie do nas na wakacje na troszkę, jupi ! Tak psiaki na łące super się dogadują, ale to tylko dzięki temu, że mają ze sobą duży i stały kontakt, na czym mi bardzo zależało bo dla akity socjalizacja jest więcej niż bardzo ważna żeby miała fajną zdrową psychikę :) A ja niestety mam złe wieści, Gini jednak ucierpiał wczoraj po bójce z naszych kochanym landserkiem, chlip...;( ma rozcięcie za uszkiem, stąd wczoraj miałam spory poslizg czasowy i nie wstawiłam fotek (bo musiałam sie sprężać z pisaniem pracy licencjackiej) może dziś mi się uda wstawić żeby być słowną tak jak obiecałam, a tym czasem pozdrawiamy ! i do napisania :* kiss kiss
0biecane śliczne fotki Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony.