Zmieniła mi się okropnie w tym roku, spoważniała jak na dojżałą kobitkę przystało choć czasem budzi się w niej szczeniaczek i wariatka szaleje :) z okazji urodzinek mojej niuniu mała fotogaleryjka:)
tu chilka za szczeniaka:) okropny słodsziak była, taki cukiereczek do schrupania. a tu już czasy młodzieńcze a to już bardziej aktualne-dorosłe fotki:)
zdjęć sie sporo na aparacie uzbierało, czas się przypomnieć :) ostatnio było wielkie pranie i suszenie dziewuch w domku ku ich " ogromnej radości":rotfl:
na początek trochę kolorowych i razem śpiące królewny:)
a tu ze spacerku ale zdjęcia robione przez moją siostre i utraciły na jakości ;)
U nas często jest wesoło:) uwielbiam oglądać zabawy gdy do mojej siostry przyjdą koleżanki
i wieczorny spacerek tylko z Feride. czasem biorę każdą sunie osobno, są wtedy szcześliweże tylko na nie zwracam uwagę :) pamiętacie jeszcze zdjęcie Feride z misiem??? tak jest teraz: moja siostra z z "a"Ferką ;) A tu Feride jako "żmija zygzakowata" ( żeby nie było z charakterku czasem też) :laughing:
swiss dogadują sie 4 dziewczynki:) bo ja przecierz mam 2 bernole kangala i rottweilera w postaci mojej siostry :roll: nieraz jest gorsza od psów, a za przedszkolaka ubzdurala sobie ze jest psem i listonosza nam pogryzła
Ostatnio edytowano 2010-06-28, 11:53 przez Daria + Chila i Luna, łącznie edytowano 1 raz
Chwilowo jestem bez aparatu ale wrzuce pare fotek, które mam na szczęściena komputerze. trochę bardziej Tureckie niż szwajcarskie, bo kolorowe cieczki miały, choć trochę iim fotek zrobiłam. w upały i Feride wskakiwała do wody, choć musiała czuć dno pod łapami:)
Czasem Chili z miski podjada(jak nie patrzy) Feride obserwuje teren:) i zygzaczek jej odrasta:rotfl: