Nie ma jak to wczasy pod gruszą Obrazek został zmniejszony.
Od niedawna mieszka z nami Sisi, zwana również ekologiczną kosiarką Obrazek został zmniejszony.
Sisi ma do dyspozycji towarzystwo dwóch naszych koni, jednak zdecydowanie woli to psie (pewnie ze względu na zbliżone rozmiary ). Baka szczególnie przypadła jej do gustu, z wzajemnością Obrazek został zmniejszony.
Moje stadko
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.
Sisi nie pogardzi też towarzystwem Kuby, strasznie towarzyska panienka Obrazek został zmniejszony.
I jeszcze Szanta, która przypadkiem się nawinęła, bo zwykle na spacerach buszuje w krzakach z nosem przy ziemi Obrazek został zmniejszony.
Kasia dawno nas nie było, a w tymczasie Bakusi zrobiło się troszkę więcej A kosiarkę naprawdę polecam, kochana, przytulaśna i bardzo pożyteczna- same zalety
Justynko super masz dzieciaki a wiec zaczne od Baccary urosla nie do poznania robi sie z niej piekna kobietka!!! Oti cudna jak zawsze oczywiscie usmiechnieta. Sisi jest boska ale mi sie podoba a jaki ma swietny kontakt z Baccara:) No i na koncu najwazniejszy Kuba powinnas go wyslac na jakis konkurs dla malych misterow bo jest sliczny mala laleczka,podsumowujac stadko jest BOSKIE CALE -BUZIAKI DLA NICH! Pozdrowienia dla meza!(on tez chyba nalezy do stadka:) )
No Justyna,piękne stadko konikowo-bernuśkowe,Kubuś mały aniołeczek niech rośnie na pociechę a Bakusia pewnie tak pięknie wyrosła bo jest mistrzynią podkradania karkóweczki a wiadomo kradzione nie tuczy
Beatinka napisał(a):ona chyba cos w wieku Lazulca mojego czy młodsza ?
Bakuśka troszkę młodsza od Lazuni, teraz będzie miała 9 m-cy Straszna się z niej rozrabiara zrobiła, dziś miałam spięcie z sąsiadką, bo Baka "troszkę" nabroiła- zapolowała na małe kurczęta, które przez siatkę przechodziły, co kurczaczek znalazł się na naszym podwórku to Baka cap go w zębiska i tym sposobem z 16 zostało 4...
Fajna kosiareczka - kuzynka ma taką ale jakieś 700kg wazy i za bulteriera robi Towarzystwo "podgruszowe" przefajniste! A kuraki - same przelazły wiec - ehm - naturalna selekcja, na głupote nie ma rady.. Mój podhalan zjadał kury razem z pierzem. A zaczął od takiej co mu sama wlazła na ogród - wychodzę - a tam snieg w lipcu....
No tak z zającem to już grubsza sprawa Baka faktycznie przeprowadziła natruralna selekcje, w sumie to sąsiadka powinna być wdzięczna, bo zostały tylko 4 kurczaki, ale za to najmądrzejsze W ogóle ona zalicza się do polujących bernusiów. A najśmieszniej jest jak Oti broni "swojego" kota, który jest regularnie terroryzowany przez Baccarę...