Widzę, że wycieczka super się udała, my z Frodusiem też dzisiaj zaliczylismy mały bernenński spacerek w towarzystwie Ani, Barbela i Leosia. Frodek wreszcie poznał nowych kolegów, a teraz leży na kafelkach i odpoczywa
Przemo napisał(a):fajne zabawy psiakow. A wracajac do pociagu. Jak ta podróz wygladala i jak z kontrola boletów? Nie tzrzeba kagancas czy cos?
W przepisach pkp pisze że psy w kagancu mają jechac i na smyczy. Nam konduktor powiedział tylko żeby trzymać ja przy sobie nic nie mówił o kagańcu a bilecik Etiudka miała taka prawie 40kg rzecz z nami jechała
W niedzielę było duzo wrazeń wystawa w Ustroniu Etiudka dostała ocenę WO i podium III lokata na 6 suczek Po wystawie prześliśmy się po Ustroniu i bylismy nad Wisłą opływaliśmy dla ochłody nasza wydra w wiśle Po pływaniu zabrali mnie do parku niespodzianek a tam spotkałam jakies dziwne istoty Zwierzeta domowe Etiudka i świnki wietnamskie (alternatywa dla tych co nie lubią psów i kotów ) kolejne zwierzatka
Gratulacje dla ślicznotki Wpuścili Was do tego parku z psem,jak byłam w zeszłym roku (jeszcze wtedy nie miałam Bladego) i się pytałam czy można z psem to pani powiedziała ze nie...moze to zalezy od humorku
Sylwiu do parku nas wpóścili bez problemu nawet chodząc tam spotkaliśmy innych z czworonogami Pani powiedziała, że można chodzić z psem ale mus być na krótkiej smyczy i nie wolno iść na pokaz ptaków drapieżnych (ciekawe kto by kogo zaatakował ptaszek nas czy psiak ptaszki )
Ostatnio edytowano 2010-07-08, 21:17 przez martat, łącznie edytowano 1 raz