Moderator: Apcik
katarina1 napisał(a):Wy jak zawsze "wymiatacie "![]()
![]()
![]()
świetne zdjątka
nadrobiłam troszke zaległości w Waszej galerii
Roxanka napisał(a):Mogę tylko powtórzyć to, co już pisałam - jesteście świetne![]()
Życzymy sukcesu na zawodach
Kinga & Panda napisał(a):Oczywiście kciuki i łapki będą zaciśnięte![]()
No tak, wszędzie są ludzie i ludziska. Najważniejszcze to robić swoje i się nie przejmować!
Blade napisał(a):Madziu my rowniez trzymamy kciukiPowodzonka
![]()
,a ta "mila" pania sie nie przejmuj-gdyby moj syn mial taka pasje ktorej poswiecalby tyle czasu i tak sie angazowal to chodzilabym dumna jak paw.
annasm napisał(a):Magda jestem pod wrażeniem Waszych osiągnięć.
A tej Pani powinno się uświadomić że takie hobby jak Twoje to tylko wygrana dla Twoich rodziców. Jak patrzę czasem co młodzi ludzie teraz wyprawiają to marzę tylko o tym żeby moje dzieci były podobne w przyszłości do takich jak Ty.
annasm napisał(a):Magda jestem pod wrażeniem Waszych osiągnięć.
A tej Pani powinno się uświadomić że takie hobby jak Twoje to tylko wygrana dla Twoich rodziców. Jak patrzę czasem co młodzi ludzie teraz wyprawiają to marzę tylko o tym żeby moje dzieci były podobne w przyszłości do takich jak Ty.
Majszczur napisał(a):... czy mi się wydaje czy na tym filmiko Szila jakby trochę okrąglejsza niż zwykle... może jej się przytyło i stąd to osłabienie stawów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości