Moderator: Apcik
Szam napisał(a):zamiast img to rimg
Boyowa napisał(a):Ale mieliście fajnie na tych kajakachJeszcze raz gratuluje rozpoczęcia Mł.Ch
Kamil napisał(a):Super wypoczynekA w Nadarzycach poligon, opuszczone bloki zwiedziliście ?
Samoloty nie bombardowały
?
asienka napisał(a):alllllle mieliscie fajnieja dawniej kajakowalam co roku a teraz jakos tak nie sklada sie...a Tara pieknie sie prezentuje,a ostatnio w Dubiu mowilas ze jakas taka 'pokraczna' jest
musimy sie umowic nad jakas woda koniecznie to moze Tara i Czesie przekona do wejscia do wody bo Czeslawa tak jak Asta-jak narazie jest 'nieplywajaca'
Miziaki dla calej Waszej trojeczki
Majszczur napisał(a):Ale czad![]()
Aga koniecznie napisz mi na pw namiary na organizatora który akceptuje psy, no chyba że to Wasza prywatna inicjatywa?
Majszczur napisał(a):Ok oktylko mnie chodziło o to, że nie każdy właściciel wypożyczalni zgadza się na psy... stąd pytanie o konkretny namiar. Ja spływałam nizinnie Brdą, Hańczą, Pilicą, Drawą ect. ale to były zwykle prywatne kajaki znajomych. Przy wypożyczaniu "pod psa" szczególnie sporego, dużą rolę odgrywa dobra wola właściciela wypożyczalni
![]()
Kiedyś w Rowach nad Bałtykiem chcieliśmy wypożyczyć kajaczek na zalew i Berta okazała się przeszkodą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości