Pewna część nieba nazywana jest Tęczowym Mostem. Kiedy odchodzi Twój pies czy zwierzę, które było szczególnie ci bliskie, udaje się za tenże Tęczowy Most. Ty, zostając po tej stronie powinieneś mieć nadzieję, że jeszcze się spotkacie. Ten wątek jest dla tych naszych przyjaciół co tam już czekają.
ponawiam propozycję, że tą Piękną Damę (lub choćby jej portfolio) powinien zobaczyć wet, który sugerował żeby ją uśpić... nich mu będzie pięknym wyrzutem sumienia Wieniec dziękczynny dla Asi
jutro zrobię fotę drugiej strony, bo dziś mi Benia pozować nie chciała, a zaraz do roboty leciałam
a w ogóle to wiele osób ją z Sabi myli, a dziś w ogóle był hicior, bo przyjechali Państwo po szczeniaczka, wychodzi Benia z sypialni (a poszłam po Sabi, ale wylazła mi Benia) a Pan mówi, a to matka, nie to jakieś młode
Benia tak szalała z radości, ze jak podlotek wyglądała
Berenika jest przykładem na to, jakie cuda potrafi czynić miłość i konsekwencja. Asiu Tobie i Twojemu małżonkowi należy się medal i tu,w tej chwili, przyszedł mi do głowy pewien plan,który najpierw przemyślę a potem skonsultuję
Mam znowu taki kociokwik, że czasu mi brak. Zdjęcia udało mi się zrobić jedynie na leżąco. Bez guza Benia może spokojnie odwracać głowę we wszystkie strony
Najpierw wzruszałam się nad losem biednej Bereniki, potem zachwycałam się oglądając grandżową i uśmiechniętą ciotkę Benię w T-shirtcie, a teraz to mi przymiotników zabrakło PRZEPIĘKNA, PRZEUROCZA, ZACHWYCAJĄCA... Nie będę wymyślać, tylko zrobię tak: