Camara napisał(a):
czy zrobić dla Tobiego aukcję ogłoszeniową na allegro?
Camara napisał(a):wg mnie Tobi bardziej przypomina Moskiewskiego Stróżującego
.. a charakterek i zachowanie 100% moskvicza
Brożkin napisał(a):Bardzo przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale...Camara napisał(a):wg mnie Tobi bardziej przypomina Moskiewskiego Stróżującego
.. a charakterek i zachowanie 100% moskvicza
Człowiekowi wydaje się, że dużo wie a tu okazuje się, że nie wie nic i gUpi jest jak but. Przyznam - to żaden wstyd - że nie miałem pojęcia a istnieniu takiej rasy. Poczytałem trochę i charakterek faktycznie pasuje w stu procentach. Taki właśnie jest Tobi! Tylko ta barwa łat nie pasuje. On ma wybitnie czarne i jednego kłaczka rudego nie znajdę![]()
Najbardziej pasuje ten fragment:
"...cechą wrodzoną jest ochrona właściciela i miejsca pobytu. Jest to pies wartowniczy."
![]()
![]()
Roma napisał(a):Adamie! co tam słychać u Tobiego,czy nadal mam go trzymać w "szukamy domu?"
Brożkin napisał(a):Roma napisał(a):Adamie! co tam słychać u Tobiego,czy nadal mam go trzymać w "szukamy domu?"
A to zależy
Jeśli pytasz oficjalnie, to trzymać! Jeśli nieoficjalnie, to chyba nie byłbym już teraz wstanie oddać go nikomu![]()
Łobuz jest okropny, ale cóż... Wszyscy go pokochali (oprócz kotów), przytył niesamowicie, zajmuje miejsce przy tapczanie, pomaga mi razem z Boną we wszystkich pracach domowych i jakoś pusto byłoby bez niego... Choć gagatek z niego, że ho ho!![]()
Pozdrawiam!
Roma napisał(a):Jak widać to nie Ty jeden masz problemy z DT![]()
czytałeś co przydarzyło się Przemkowi?(P.P.)
Może i dobrze, że Tobi nie może znaleźć domu, kto wie czy nie wędrowałby z rąk do rąk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości