Daria + Chila i Luna napisał(a):a jak długość życia szwajcarów??
ok 12 lat :)
Majszczur napisał(a):Szwycerki zachwycające... te uszy, ta figura, makijaż permanentny wokół oczu... ach przepiękne arystokratki.
Beagle też ładne, ale nie mogłabym chyba mieć psa tak niezależnego, że ... podobno w ogóle się nie słuchano chyba, że tylko osobniki zamieszkujące moją okolicę mają głęboko w poważaniu słowa właściela
![]()
albo jest z nimi tak jak z bullowatymi, że niektórzy właściciele nie potrafiący sobie z nimi poradzić robią antyreklamę fajnej rasie...
![]()
Ujęcia sytuacyjne boskie, wraz z komentarzami chłonie się jak komiks... przy wymierzaniu wielkości potwora zarżałam tak, że obudziłam koty i naraziłam się im przeokrutnie
Wielki dzieki za mile slowa :) No wg mnie beagle sa niebywale madre i inteligentne -dlatego tyle z nimi problemow -zwyczajnie psy wyczajaja nasza niekonsekwencje i wiedza komu moga wejsc na glowe. Inna sprawa jest to ze wlasciciele psow w typie roba antyreklame beaglom -kupuja od pseudo, bo fajny, cune uszka i oczka a w d...e maja szkolenie i uczenie relacji z psem

Klopot z beaglem -chyab z kazdym psem -jest wowczas, gdy pies jest znudzony i ma wtedy glupie pomysly :) No i gdy zapominamy o jego instynktach -czyli naturze tropiciela/gonczaka -moje psy nie chodza bez linek nigdzie poza ogrodem.
Ufff sie naprodukowalem :)
A teraz kilka fotek naszej cavalierki

Milego, chlodnego