Moderator: Halina
allam napisał(a):
Bardzo bym chciała, żeby to był katalog wszystkich ras szwajcarskich, ale jak będzie się go promowalo to może się rozrośnie.Albo powstanie drugi
![]()
allam napisał(a):Dzięki bardzo, nadal nie rozumiem w czym problem, dlaczego on nie ma tej reklamy.
Bardzo bym chciała, żeby to był katalog wszystkich ras szwajcarskich, ale jak będzie się go promowalo to może się rozrośnie.Albo powstanie drugi
![]()
Karolino, jeżeli już postanowiłaś używać mojego imienia, to bardzo proszę bez błędów. Na imię mam Alla, więc Alli Miła Pani (acha, mam Cię![]()
![]()
)
![]()
P.S.
Nie czuję się urażona, bo niby skąd mogłaś wiedzieć, ale zobacz jak łatwo zrobić "dym", tylko po co
Drixon napisał(a):Nasz katalog (pozwalam sobie napisać 'nasz' bo dla mnie to ma być Nasza skarbnica wiedzy o polskich Bernach), uzupełniony jest w nikłym procencie - nie wiem czy to bojkot, czy lenistwo, czy brak czasu czy robienie komuś na przekór.
Podziwiamy zagraniczne serwisy tego typu, chcemy wiadomości o długości życia przodków i chorobach a nie potrafimy uzupełnić tego co mamy podane właściwie na 'tacy' (a jak już pisałam w innym wątku sprawdzenie 'czystego' repro było by przyjemnym przeglądnięciem katalogu)
Nasz katalog (pozwalam sobie napisać 'nasz' bo dla mnie to ma być Nasza skarbnica wiedzy o polskich Bernach), uzupełniony jest w nikłym procencie - nie wiem czy to bojkot, czy lenistwo, czy brak czasu czy robienie komuś na przekór.
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości