olunia napisał(a):Dźiani po co mam zakładać nowy temat skoro ja mam psa z fabryki podrubkę bernusia jakiegos ochłapa tak to chciał pan usłyszeć usłyszeć znam pana bernusia ze stron anirysków ale nie sądziłam że tak fajny pies ma takiego dla mnie podłego właściciela zresztą mysle że wogóle nic tu po mnie na tym portalu ciagle krytyka a ja tylko chciałam dać dom podrubie bernusia. nigdy nie spodziewałam sioe takich odpowiedzi i takiego hamstwa

No nie... Miałem się już w tej kwesti nie wypowiadać ale przegiełaś kochana.
Po twoich postach widzę, że jesteś osóbką baaaardzo młodą i jeszcze się musisz duuużo nauczyć, ale przede wszystkim to musisz się nauczyć CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM.
Podłością i hamstwem jest właśnie przekręcanie czyjichś słów tak jak ty to zrobiłaś.
Gdzie ja napisałem że masz "ochłapa"czy "podróbkę" ???
Ja tylko stwierdziłem, że kupiłaś psa w FABRYCE bo jest to fakt niezaprzeczalny i żebyś pisała o tym w innym wątku A NIE TU bo nie jest do tego przeznaczony!!!
Nawet nie prubóje z tobą dyskutować (tak jak wielu tutaj, których opinie uważasz za złośliwe bo nie poklepali cie po plecach za twój 'chwalebny' czyn - bo przecież na to liczyłaś ) bo uważam takie osoby jak Ty za niereformowalne i szkoda mi czasu.
Nigdy nie powiedziałem na takiego psa z fabryki że to "ochłap". Ochłapami są kanalie które w takich barbarzyńskich warunkach produkują psy, często licząc też perfidnie właśnie na to że wtedy ludzie te psy kupią z litości. Nigdy też nie ubliżam ludziom, którzy tak kupili psa. Zawsze życzę zdrowia i właścicielom i pieskowi i tego też Tobie życzę.
Radzę ci też, zanim się przeniesiesz na inne fora poczytać dokładnie
FAQ, bo takim postępowaniem nie zagrzejesz nigdzie miejsca.
Z mojej strony
EOT