Moderator: Aga-2
milla716 napisał(a):Prawdopodobnie tez się pojawię (coby poznać trochę pięknych bernów ), ale bezpsiowo (niestety z braku swojego). No i nie wiem, czy ośmielę się do kogoś podejść
do mnie tez sie bedziesz wstydzila podejsc jak Cie wypatrze to sama podejde i bedziemy wypatrywac wspolnie Vanilki
pozdr
LUKAS napisał(a):My też się wybieramy z Czejnim
Vanilla Sky napisał(a):kreska napisał(a):do mnie tez sie bedziesz wstydzila podejsc jak Cie wypatrze to sama podejde i bedziemy wypatrywac wspolnie Vanilki
pozdr
HAHA A ja na Was będę z Vanillą cierpliwie czekać
To chyba czuję się ośmielona i podejdę
A Vanilkę mam nadzieję poznać od jakiegoś czasu (najmłodsi forumowicze łączcie się! ).
Kresko, Ciebie znam, więc raczej nie (eh ta Gaja)
LUKAS napisał(a):Nam też będzie miło ciekawe jak chłopaki wypadną
Leszczynka napisał(a):Z przyczyn ode mnie niezależnych ( mam problemy ze swoim zdrowiem ) nie będzie mnie na obu wystawach. Proszę o wyrozumiałość i bardzo przepraszam.
kreska napisał(a):Leszczynka napisał(a):Z przyczyn ode mnie niezależnych ( mam problemy ze swoim zdrowiem ) nie będzie mnie na obu wystawach. Proszę o wyrozumiałość i bardzo przepraszam.
o masz Leszczynko kuruj sie i mam nadzieje ze to nic powaznego
pozdr
Powiatowy Lekarz Weterynarii informuje, że ze względu na stwierdzoną wściekliznę u zwierzęcia dziko żyjącego w obrębie miast Józefów, Karczew i Otwock (powiat otwocki), psy pochodzące z tego terenu nie mogą brać udziału w Wystawach w Warszawie w dn. 11-12 września b.r.
Zuzanda napisał(a):Informacja ze strony ZK oddział Warszawa
UWAGA !
Na wystawach obowiązuje ZAKAZ rozstawiania namiotów z odciągami oraz zajmujących powierzchnię powyżej 4 m kw.
Przestrzeń wydzielona wzdłuż ringów biało-czerwoną taśmą musi pozostać wolna na przejście dla zwiedzających
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości