kruszon napisał(a):Majszczur napisał(a):Czyżby Bisz planował wydziergać cosik z przeznaczeniem na bazarek![]()
Może "zdetronizować" kerovynn![]()
Bardzo chętnie będę dorabiać za podnóżek Księciunia Biszunia

Moderator: Apcik
kruszon napisał(a):Majszczur napisał(a):Czyżby Bisz planował wydziergać cosik z przeznaczeniem na bazarek![]()
Może "zdetronizować" kerovynn![]()
Rayla napisał(a):ANiu kerovynn...Proszę nie głosić herezji...Dodatkowo nikt nikogo detronizować nie ma zamiaru
![]()
jakby z życia mojej cud-suczy wziętyTrzeba przez siatkę przejść…. Ale jak? Supełek i tym razem nie zawiódł. Biszek wziął rozbieg, biegnie… i jak nie przyłoży czerepem w druty! Odbił się jak piłka…
kerovynn napisał(a): moja poprzednia sunia odeszła na padaczkę pourazową - wet twierdził że dostała silne uderzenie w głowę i stąd choroba, brr...
Barbel napisał(a):Moja babcia bedac praktyczna osobą zamierzała oczywiscie ulżyc psu. Jako, ze parała sie domowym usuwaniem mleczaków ( uwierzcie - traumatyczne doświadczenie brrr), postanowiła udac sie po..... no oczywiście, ze nie po piłke do metalu.... Oczywiscie po kleszcze dentystyczne![]()
kerovynn napisał(a):Barbel napisał(a):Moja babcia bedac praktyczna osobą zamierzała oczywiscie ulżyc psu. Jako, ze parała sie domowym usuwaniem mleczaków ( uwierzcie - traumatyczne doświadczenie brrr), postanowiła udac sie po..... no oczywiście, ze nie po piłke do metalu.... Oczywiscie po kleszcze dentystyczne![]()
ło matko![]()
![]()
znaczy się - mało miejsca na rozumek co ?Rayla napisał(a): Duża pupa, mała główka, czyli wszystko gra![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości