Obrazek został zmniejszony.
Kasia i Tomek 
a ma ktoś może zdjęcia jeszcze z klasy otwartej psów?
Chciałabym u siebie na stronie umieścić informacje po klubówce i brakuje mi jeszcze zdjęcia z Anubkiem [ DUBLIN Berneńskie Ranczo] to ten co sie mu juz na lokacie nie chciało stać, bo tęskno za kochaną pańcią było

Marta nie narzekaj na sucz, bo jest piekna urocza i doskonala!!

jeszcze pare słów ode mnie: wystawa baaardzo przyjemna.
Dziekuje Kasi za sliczne kalendarze! naprawde rewelacja!

żaluje ze nie zostałam na wykładzie ale i tak do domu dotarłam na północ, a wyjechałysmy zaraz po wystawie.
O i jeszcze chciałam podziękować Joli, Zuzie i Marcie, za możliwosc pokazania ich cudownych stworzeń.
Bernusie są moją ulubioną rasą, a pokazywanie ich na wystawach sprawia mi ogromną przyjemność.
Zdarza się, że nie należy to do najłatwiejszych rzeczy w życiu, jak np. utrzymanie Anubka na cienkiej ringówce by nie wydarł mi rąk i nie poleciał do pańci

ale! dał się ocenić i bardzo sie ciesze. Dla mnie to jeden z berneńskich ideałów chodzących po tym świecie

Tomuś, okropny młodzian!

no żartujee

cały czas jestem pod wrażeniem jego cudownej głowy. Piękna! Teraz tylko reszta niech dorośnie i zacznie chłopak kosić konkurencje w przyszłym sezonie wystawowym

a Kessiak, Marta wie że ją uwielbiam i ona sama też!

i tylko trzeba napukać młoteczkiem do głowy włascicielce, żeby przestała na nią narzekać, bo ma naprawdę cudną sunie!

o i jeszcze bym zapomniała o Tidze i Iwonie. Ciesze się, że udało nam się w sobote wygrać klase otwartą i rozpocząć Tiguanie drogę do dorosłego championatu! Należy jej się!

Trzymam za Was kciuki by jak najszybciej mogłyście go ukonczyc!
pozdrawiam równiez gorąco nowopoznanych forumowiczów, agusie i pania majszczur?

fajne babki z Was