No tak, ślicznie, to ja Alu moje szwajcary Ci podeślę na naukę pływania Tylko powiedz gdzie jeździcie na to jeziorko, bo nasze chłopaki pływające maltretują nas, żeby też je gdzieś zabrać
Agata nie ma problemu .Mamy trzy jeziora przy Witnicy jest gdzie popływać. No to teraz Woodstock pozdrawia. Bodzio był rozrywany tulony pieszczony [
spotkał czworonożnych kumpli ładne dziewczyny szczególnie mu pasowały scena główna spotkaniee z najmłodszymi uczestnikami imprezy Ciekawe gdzie pan poszedł kolejni fani Bodzia troche domków jedno i wielo rodzinnych przy dobrej muzyce wszyscy podrygiwali wielki szacun dla ekipy dbającej o ład i bezpieczeństwo a tak wyglądał dojazd sznur samochodów na razie jak to się mówi SIEMA jutro kolejna relacja -jedzie Gabrysia i chyba prezio
Bardzo ciekawe zestawienie,Berny i Woodstock,Wcale się nie dziwię Panu Prezesowi, że wybiera co ładniejsze dziewczyny,zawsze było tak, że piękne obramowanie dodaje uroku fotce
Mam prosbe , potrzebuje na gwałt pluszowego bernneczyka.Nie wiem gdzie szukać moze macie jakies adresy gdzie bym mogła zamówić i kupić.Wylatuję 3 pażdziernika z Polski , żywego nie weznę a muszę mieć przy sobie spartka chocby najmniejszego żeby jakos przetrwać poimóżcie znależć. PROSZE.
Bardzo dziekuje za informacje, już mam dzisiaj przyjechał do spartkowa kolejny bernuś.Nazywa sie Mysiek .Jutro prezentacja.Oczywiscie jeżeli do jutra dozyję bo imię ukradłam co niektórym,ale nie mogłam sie oprzeć. taki cudny ten mój Mysiek
Czytam i oglądam Waszą galerię hurtem i... rzeczywiście ostatnich fotek ja też nie widzę niestety Co to się porobiło... Na wypadek, gdyby mi się nie udało Myśka oglądnąć, to jeszcze przed wyjazdem życzę miłej podróży