Katarzyna Saganowska napisał(a): Aniu, przestan. Nerki nie sa odnawiajaca sie tkanka, a Maly ma do tego wszystkiego nerki dysplastyczne, zle wyksztalcone.. Co ma Neska zrobic? Nie jest Bogiem,tylko czlowiekiem. Przeszczepow sie nie robi, a dializy w jednym jedynym miejscu w Polsce za baaardzo wielkie pieniadze. I jest sens je zrobic tylko wtedy, gdy jest to na przyklad niewydolnosc ostra, a w innym sa jedynie ratunkiem i "doczekaniem"do przeszczepu, ktorych u psow sie nie robi..
niestety Kasia ma rację

Katarzyna Saganowska napisał(a): Agnieszko, jestem z Wami sercem i myslami, zycze Wam duzo sily i wiem, ze jestescie niezywklymi ludzmi.. Norrisek jest z wami szczesliwy. To taki psi aniol, ktory trafil do Was, by Wam pokazac ile jestescie warci i jacy z was wielcy ludzie o ogromnych sercach.
AMEN
- - - - - - - -
Agnieszko, jesteśmy z Wami niezależnie od tego co i kiedy się wydarzy, bo doskonale wiem co teraz Ty i Twoja rodzina przeżywacie. Ciesz się każdym dniem, każdą godziną jaka Wam jeszcze została. My trzymamy kciuki by to co nieuchronne nastąpiło jak najpóźniej.