Nasz weekend minął w Jaśkowej Polanie.
Było uroczo ,niepowtarzalnie.W otoczeniu lasu,z zatykającym dech w piersiach powietrzem,spędziliśmy czas z ludźmi,którzy myśla i mówią takim samym jak my językiem.
Dom Romy to dom otwarty.Jeszcze nigdy w tak krótkim czasie,nie poznaliśmy takiej ilości osób,uśmiechniętych,zadowolonych z życia,którzy mają sobie wiele do powiedzenia.
Czuliśmy sie z Wami wspaniale i jesze raz dziękujemy za wszystko!
Poznałam cały zwierzyniec Jaśkowej Polany.
Ale muszę ,tutaj na forum naskarżyć.
Wiele nie podobało mi się.Obiecałam gospodyni,że podam ją do TOZ,co też już uczyniłam.
Do rzeczy ,wyjaśniam dlaczego!
Psy nie mogą wchodzić do domu,stoją w zagrodzie...
Obrazek został zmniejszony.Biedaczyska chciały wejść przez okno...
Obrazek został zmniejszony.W trójkę prosiły o łaskę właścicielkę
Obrazek został zmniejszony.Neska z żalu padła jak słup soli
Obrazek został zmniejszony.Stanęłam w obronie biednych piesków i sama znalazłam się za oknem..
Obrazek został zmniejszony.Aby ukoić ból psich serc,rozdałam smaczki..
Obrazek został zmniejszony.Za co spotkała mnie kara i pod reprymendą gospodyni musiałam wyczyścić konika...
Obrazek został zmniejszony.Na domiar złego,siłą wsadzono mnie na Lotkę ,której okrutnie się bałam..
Obrazek został zmniejszony.To oczywiście żart
Osobiście mogłabym być psem Romy i byłabym szczęśliwa.
Dino zakochał się w Wieśku,dotrzymywał mu wszędzie towarzystwa,Bianka przychodziła na przywitanie i mizianko,Neskę przykrywaliśmy kocykiem ,na jej własnym łóżku,aby nie zmarzła.
Odprowadzaliśmy konie na pastwisko,spacerowaliśmy z Jaśkiem po lesie,zbieraliśmy grzyby,nawet ja taki ślepok ,znalazłam dzięki Jaśkowi kurkę i dużo ,dużo rozmawialiśmy,nie tylko o psach......
Obrazek został zmniejszony.Po południu przyjechała Daria z Birmą.
Obrazek został zmniejszony.A póżniej AsiaKl z Vigo ,Bereniką i małą cavalierką.Było mi szalenie przyjemnie poznać dziewczyny ,które znałam tylko z forum.
Zobaczyłam na własne oczy i uściskałam Berenikę.Sunia mimo wieku i przykrych przejść,jest charakterna,krótka wymiana zdań i powiedziała wszystkim ,kto tu rządzi.Wymiziałam ją ile tylko się dało.
Zadowolona
Obrazek został zmniejszony.Pychol uśmiechnięty
Obrazek został zmniejszony.Wiesiek także wygłaskał
Obrazek został zmniejszony.Wieczorem było ognisko i kiełbaski.
AsiaKl wskoczyła na konia na oklep(ja rozdziawiłam buzię) i jeżdziła po padoku(już wiem jak to sie nazywa).
Obrazek został zmniejszony.Berenika jak prawdziwy berneńczyk ,żywo zainteresowała się kiełbaskami...
Obrazek został zmniejszony.Zaglądała Romie ,co dobrego trzyma do jedzenia ,a nie daje..
Obrazek został zmniejszony.A póżniej przy ognisku gadaliśmy i gadali ,o życiu,psach ,koniach,o tym co ważne i nieważne....o wszystkim.
Obrazek został zmniejszony.Roma..do zobaczenia,najazd krakusów masz pewny.!!!!
Daria,AsiaKl i Vigo cieszę się bardzo ,że znalazłyście chwilę czasu i mogliśmy Was poznać!
Ps.Roma -naklejka poszła!