przez Cefreud » 2010-09-30, 16:13
Nie mam chęci wyjaśniać na pw po kolei kazdemu dlaczego taka klinika a nie inna więc odpiszę tu:
Dlaczego nie Therios?
Bo byłam kiedyś u nich i załatwili mnie jak każdego innego pacjęta to znaczy przyjechałam z taką dolegliwością i tylko na taką popatrzyli.W Hyraxie pracują młode dziewczyny,które kazdego pacjęta traktują indywidualnie.Mają czas na to,żeby dokonać dokładnego przeglądu psa.Interesują się,grzebią w ksiażkach,dzwonią,przepytują.Nie ma tam tak jak w większości klinki w których byłam-klient zamyka drzwi i przestają się nim interesować.
Po drugie są blisko od mojego domu i są dla mnie dostępne na telefon i maila przez praktycznie 24h.
Po trzecie Mają umiarkowane ceny czego o Theriosie powiedzieć się nie da...
Po czwarte Myślenice sa blisko,ale może tak powiedzieć ktoś kto nie jeździ "zakopianką".Ja po prawie roku bezrobocia od jutra zaczynam pracę,mam dwójkę dzieci i męza pracującego przez 18h na dobę.Nie stać mnie na rzucenie pracy i zajmowaniem się dowożeniem i odwożeniem psa.
Po piąte wgląd w badania Freuda będzie miał doktor Jagielski i gdzy zajdzie taka koniecznosć Freud zamieszka u Joli w Warszawie i będzie jego poacjętem
Mam nadzieję ,ze wszystkim rozjasniłam sprawę.