Moderator: Aga-2
Vanilla Sky napisał(a):A ja zauważyłam, że Monia, Denzel i Vanillka mają wspólnego DziadziusiaVITO van't Pachthof
Czyli w jakiś sposób są rodziną
![]()
Wanda napisał(a):AniRysTeam napisał(a):Vanilka, do nas też będziesz mogła podejść i pomiziać nasze największe pieszczochy![]()
![]()
Będziemy w obydwa dni z Bivojem i Monią
halo, co to za Bivoj??? ale przegapiłam nowości u Was :)) a Denzelek bardzo chętnie pozna starsza 1/2 siostre, ja również:)
AniRysTeam napisał(a):Wanda napisał(a):AniRysTeam napisał(a):Vanilka, do nas też będziesz mogła podejść i pomiziać nasze największe pieszczochy![]()
![]()
Będziemy w obydwa dni z Bivojem i Monią
halo, co to za Bivoj??? ale przegapiłam nowości u Was :)) a Denzelek bardzo chętnie pozna starsza 1/2 siostre, ja również:)
On jest tak nie do końca nasz (długa historia, jak będę miała więcej czasu, to napiszę w naszej galerii), Rysiu się w nim zakochał i go teraz wystawiaPiękny pies i na dodatek wszechstronnie uzdolniony, a charakter... bajka
![]()
Fajnie, że w Poznaniu tyle forumowych psiaków i rodzinka się spotka
AniRysTeam napisał(a):W jakiej młodzieżyMy w Championach
Vanilla Sky napisał(a):HARMONIA Berneńskie Ranczo - suka - pośrednia - sobota i niedziela
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość