OCH! i ACH! całusy w same śliczne oczęta i nochalek! Kochane słoneczko Pasę oczy szczęściem Zenitka W sobotę i niedzielę mieliśmy odwiedziny Zafiry i Zulusa oboje wymienili przednie zębiska, i podobnie jak Zeniowi wychodzi im włos na grzbiecie oraz ogonie. Sawa i Zulus też uwielbiają buszować w trawach
Zenitek też już ząbki pozmieniał nawet jeden udało się Krzyśkowi znaleźć i zatrzymaliśmy go na pamiątkę. Nauczyliśmy się też komendy "zostań" która do tej pory była niewykonalna ze względu na niewidzialną nić między państwem a pieskiem. Nawet na łące pozwala sobie na max 5 metrów odejść od nas i bardzo nas pilnuje.
Aniu dziękujemy za zdjęcia naszych łobuzów tym bardziej że jeszcze ich nie widzieliśmy Przyjeżdżamy najprawdopodobniej na koniec miesiąca bo zbiegnie się to ze świętem i będziemy mieli więcej czasu. Mizianki Zenitkowym kumplom a wam pozdrowionka.
Rośnie nam prawdziwy Pan Pies Wczoraj Zenit po raz pierwszy podniósł nogę na siusiu i choć bardzo niezdarnie mu to wyszło to i tak jesteśmy bardzo z niego dumni
No, no Uleńka to juz prawie kawaler i chłopaki całkiem równo nam ciągnął- nasz Koks też zaczął podnosić nogę,wychodzi mu to bardzo pokaracznie ale z jakim zdziwieniem Vector się temu przygląda
Szybko rosną Sawciowe dzieci, a sama Sawcia się starzeje ale teraz laska bez włosa wygląda na młodzieżówkę i tak się zachowuje. Metrykę schowała głęboko Buziaczki dla Zenusia.
Mam już 5 miesięcy więc wypada troszkę się uaktualnić A oto moje ludziki Obrazek został zmniejszony. Jestem piękny i uroczy...... Obrazek został zmniejszony. No nie błyskaj tak Obrazek został zmniejszony. Głuchy telefon Obrazek został zmniejszony. Najsłodszy głupek Obrazek został zmniejszony. Moja pani myśli że jest w raju ale Obrazek został zmniejszony.
Ostatnio edytowano 2010-11-06, 11:33 przez umala, łącznie edytowano 1 raz