Mariusz napisał(a):Mam pytanie: mozna tu pisac o miotach i dawac fotki, czy to zakazane? Jesli zakazane, to usune :)
Mariuszu oczywiście chwal się swoimi kruszynkami ile wlezie Wiadomo jest to forum o szwajcarach, ale nie jesteśmy tu tak restrykcyjni, ważne że w zgodzie z zasadą R=R
Gratulacje i rzeki mleka dla malutkich. Obie słodkie, ale ta blue... cud miód i fistaszki Przewertowałam neta i nie znalazłam fotki dorosłego beagl'a blue (pewnie źle szukałam), ale ciekawa jestem przeokrutnie czy takowy prezentuje się równie uroczo w "fazie dojrzałej" jak tuż po wykluciu... no za chiny nie potrafię sobie wyobrazić dorosłego niebieskiego beagla
Majszczur blue, to bedzie taki jasniejszy tricolor :)
Tymczasem mimo, ze padam na nos, ale jeszcze przed weekendem wrzucę kilka nowych fotek z dzisiaj :)
mało zdjątek, ale wierzcie mi -padam na nos... :) dobrej nocy :) p.s. Niestety jest dosc trudno z jedna dziewczyna... :( kciuki wskazane... boje sie najgorszego...
Łapki dla Majszczurka znowu są W jej ulubionym kolorze (sorki, no nie mogłam się powstrzymać) A tak na poważnie, maluchy śliczne, mamusia też, ale zdjęcia są boskie Wydaj album, naprawdę masz talent. I trzymamy kciuki, chociaż to napisane tak małymi literkami, że na pewno będzie dobrze.
Ostatnio edytowano 2010-10-23, 20:38 przez nika, łącznie edytowano 1 raz
oooołaaaa łapysie tupty-stupty cudniaste... rozpłynęłam się jak masło w upał... wąchałabym i całowała bez pamieci ale... jakie one mają dłuuugie paznokcie Kciuki zaciśnięte za ksieżniczkę maleńką! Musi być dobrze!
Witam i bardzo dziekuje za odwiedziny i dobre slowo. Dopiero teraz odetchnac moge z ulga, bo przez ostatnie dni drzelismy o zycie Brysi :( maluszek nie przybieral na wadze... co 'urosla' o 10 g -to 8 g schudla i tak w kolko wokol wagi urodzeniowej 10 g w te i we wte. :( Byl wet i nic nie mogl zaradzic. Podniebienie ok. Nie krztusila sie. Tylko ssac nie miala sily. Nawet sztucznego. Doilem Lodzie... i nic... :( Nie spalem od wtorku wiecej niz 3 godz na dobe... Na szczescie wczoraj przyjaciolka podala mi pewna matode jak 'zmusic' szczeniatko do ssania mamy i poskutkowalo, dzis Brysia wazy 150 g wiecej niz w piątek o 23.00 w nocy. :) HURA :) Oczywiscie do Basi jej daleko bo błekitek waży prawie 2 razy tyle co ona, ale i tak jest juz ok :) a i Lodzia z ulga odetchnela :)
Pozdrawiam serdecznie. M
p.s. skoro tak sie chwali tu moje fotki, to az dziś (jak znajde sekunde) zabiore maluchy na stół na jakąś sesję hhehhee :)
Bardzo dziekuję za odwiedziny :) Brysia waży już 470 g hura :)
Mam pare nowych fotek :) to miala byc sesja jesienna -niestety tylko przy lampie, bo zaden promien slonca dzis nam do domu nie wpadl... nie wyszlo tak, jak chcialem, ale chyba nie jest najgorzej :) zreszta sami ocencie )
nika, no błagam cię ;) ja nie moge sie o tej porze tak glosno smiac bo dziecko obudze :) dzieki za uznanie, ale bez przesady, tym fotkom naprawde wiele brakuje :) przede wszystkim obiektywu i dobrego fotografa