Roma napisał(a):Tańka! a zapomniałaś, że my mamy konie? i słomy Ci u nas dostatek? jest i słoma w małych kostkachJak przyjedziecie to oprócz słomy jeszcze kawkę wypijemy.
Zapomniała, nie pomyślałam

Moderator: Milla
Roma napisał(a):Tańka! a zapomniałaś, że my mamy konie? i słomy Ci u nas dostatek? jest i słoma w małych kostkachJak przyjedziecie to oprócz słomy jeszcze kawkę wypijemy.
Tańka napisał(a):Roma napisał(a):Tańka! a zapomniałaś, że my mamy konie? i słomy Ci u nas dostatek? jest i słoma w małych kostkachJak przyjedziecie to oprócz słomy jeszcze kawkę wypijemy.
Zapomniała, nie pomyślałamDzięki! Tylko, kiedy my przyjedziemy
A co z tym zapaleniem spojówek? No, bo co mam innego do budy włożyć? Niedawno kupiliśmy budę i stoi...
![]()
![]()
nika napisał(a):Jak tylko zbiorę nasiona i one trochę wyschną, to dam znać
jbeata napisał(a):nika napisał(a):Jak tylko zbiorę nasiona i one trochę wyschną, to dam znać
Czy są te nasionka jeszcze dostępne?
Jestem zainteresowana
Aga-2 napisał(a):Potrzebna różowa kurtka![]()
nika napisał(a):jbeata napisał(a):nika napisał(a):Jak tylko zbiorę nasiona i one trochę wyschną, to dam znać
Czy są te nasionka jeszcze dostępne?
Jestem zainteresowana
Tak, prześlij mi dane do wysyłkina PW i co łaska do Skarpety.
Romka, muszę wystawiać ponownie aukcję?
Mam intensywny róż biskupi na 3 lata. Używana 1 sezon sporadycznie. Pasuje?Aga-2 napisał(a):Potrzebna różowa kurtka![]()
dorciaj napisał(a):Poszukuję skarpetek ze Scooby Doo i Tomem i Jerym - ale tym razem w wersji dla małego mężczyzny![]()
Rozmiar 32-34 i/lub 27-30
Majszczur napisał(a):Mam intensywny róż biskupi na 3 lata. Używana 1 sezon sporadycznie. Pasuje?Aga-2 napisał(a):Potrzebna różowa kurtka![]()
Roma napisał(a):Aga-2 napisał(a):Potrzebna różowa kurtka![]()
Jaki rozmiar?
Roma napisał(a):Aga-2 napisał(a):Potrzebna różowa kurtka![]()
Jaki rozmiar?
Powrót do Aukcje zakończone (SKARPETA)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości