Dziękujemy Wam wszystkim kochani za gratki- robimy co możemy ;-.
A fotka - fajna - to taka zaskakująca niespodzianka.
Majszczur napisał(a):O rany, ale ze mnie osiołek. Nie skojarzyłam że Wy to Wy choć podglądam galerię regularnie
Pozdrawiamy spryciarę, co to znudzona spacerkiem między namiotami handlowymi postanowiła uwolnić się z obróżki

No i oczywiście ogromne gratulacje

Pierwsza fota czad

Ja to na wystawach jestem jak ufo - nie wiem kto i co .... czasami uda mi się kogoś rozpoznać - ale to tak z daleka. Bo się trochę krępuję, choć to w moim przypadku dziwne, bo z reguły jestem mega otwarta. No ale może nie każdy może mieć ochotę na pogaduchy

Każdy jest skupiony i czeka na tę jego chwilę
Umowa? - na następnej wystawie, albo wy mnie - albo ja was zaczepiam- oki? To się nawzajem wymyziamy (znaczy się czworonogi

).
Kaśki (dwie) dzięki za miłe słowa - mam nadzieję że z Boyem i Hebanem w nowym roku gdzieś się spotkamy
Beatinka napisał(a):Gratulacje dla pół siostry
Pierwsza fotka REWELKA

tajemne i mega nastrojowe

Szkoda że nie skojarzyłam półsiostry - (patrzyłam na małą piękność i podziwiałam,zamiast zerknąć w katalog

Przyznam się byłam trochę zestresowana - bo wpadliśmy na hale tuż przed suczkami.
Bardziej się stresuje wystawiając psa niż patrząc wstecz kiedy ja startowałam na arenie sportowej. A myśłałam, ze wystawy to bedzie pikuś - Pan pikuś