Moderator: Aga-2
Halina napisał(a):Dostaliście potwierdzenia zgłoszenia do Kielc, że o numerkach nie wspomnę? Pytam, bo Primerkowi dzisiaj dzwonili , że nic nie dostali. Miotają się nie wiedzą czy jechać a blisko nie mają, bo około 600 km. Poradziłam, żeby wzięli dowód wpłaty wydruk zgłoszonych psów i niech jadą. Tylko jestem ciekawa czy więcej takich kwiatków jest?
Majszczur napisał(a):My w końcu nie jedziemytak mi strasznie żal, bo taka ładna stawka. Wyć będę chyba
![]()
Jak dzwoniłam do oddziału to jakaś pancia powiedziała mi, że nic sięnie da zrobic bo katalog już wydrukowany, a jak kogoś nie ma w kotalogu to tak jakby go w ogóle nie byłoi jak jestem bardzo niezadowolona to mogę złożyć reklamację/zażalenie drogą elektroniczną. Przekleństwo zmięłam między zębami. A na coż mi reklamacja, pytam
psa chciałam wystawić, sukę znaczy, a nie korespondencję miłosną z oddziałem uskuteczniać.
Nie jadę żeby swoją zawiedzioną miną nie zepsuć Wam zabawy. Poza tym zasmarkani jesteśmy wszyscy jak jeden mąż. Ale ślę pozytywną energię i kibicuję forumkom z całego serca!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości