Moderator: Aga-2
ale widać przewodniczący zarządu oddziału łódzkiego może wszystko
Aga-2 napisał(a):Dżiani napisał(a):Aga, jak bym mógł mego faworyta nie uwiecznićAga-2 napisał(a):No, co jest? Czyżby nikt nie uwiecznił na kadrze najpiękniejszego psa kielecczyznyWstyd
![]()
- sory za jakość.
No to się Irku spisałeśUratowałeś honor wszystkich uczestników tej wystawy
![]()
Hmm, jakoś Dyzio specjalnie do mnie nie przemawia, ale spisuję to na marną jakość zdjęć...
jaska napisał(a):ale widać przewodniczący zarządu oddziału łódzkiego może wszystko
Kieleckiego oddziału.
annasm napisał(a):Dla podgrzania atmosfery dodam że Pan Pies też ma CACIBa z Czarnogóry hi hi
jaska napisał(a):ale widać przewodniczący zarządu oddziału łódzkiego może wszystko
Kieleckiego oddziału.
Też mam takie odczucie że na BISach są dorosłe psy z BOBami, ale mogę się mylić, trzeba sprawdzić w katalogu mój niestety z wrażenia nie został odebrany
jest w katalogu na str 16:jaska napisał(a):No z Najlepszym Juniorem to tak, bo to do porównania o BIS junior.
Ale nie pies z CACIBem bez BOBa.![]()
Chyba że jest w katalogu coś na ten temat
Ben napisał(a):Dyzio jest Ok http://www.cricket1.republika.pl/dyzio.htm
Jak widać ma championaty Serbii, Bułgarii, Ukrainy, Czarnogóry, Bośni i Hercegowiny, Rumunii, Macedonii, championat Bałkan. Niestety w Polsce się na nim nie poznali i ma tylko młodzieżowy championat.
A tak na serio, od pewnego czasu obserwuję na ringach "numer na Czarnogórę".
Szybki wypad do Czarnogóry, Bułgarii albo innej Albanii, jedna wystawa, championat tego kraju i można w Polsce biegać w championach. Po co się mordować w stawce 20 psów w klasie otwartej, jak można stanąć na ringu w klasie championów z championatem jednego z tych krajów i konkurować np z dwoma albo z jednym psem.
P.P. napisał(a):Nie moge zrozumieć dlaczego większość "pluje" jadem na Dyzia ?
W czym zawinił psiak ?
Przecież to nie on ustawił wystawę !!!
Wszystkim wiadomo ,że właściciel Dyzia jest we władzach kieleckiego oddziału ZKwP i jakimś dziwnym trafem od paru lat na wystawach w Kielcach ,berneńczyki sędziują "obiektywni i niezależni " sędziowie zza wschodniej granicy !
Myślę ,że należy " obsmarować " właściciela a nie psiaka ,chyba że pan Świercz jest wielką "fiszą" w związku i jest " nietykalny "!!!
Busola napisał(a):swoją drogą, nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie jednak jeżdżą do tych Kielc skoro wiedzą że jest ustawka
alicja napisał(a):Aga 2 ale sie usmiałam![]()
Aga-2 napisał(a):Busola napisał(a):swoją drogą, nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie jednak jeżdżą do tych Kielc skoro wiedzą że jest ustawka
A ja rozumiem![]()
Bo jakby tak nikt nie przyjechał, to Dyzio by wygrywał całkiem "legalnie" - z braku konkurencji.
Ech, no jasne, że nikomu nie chodzi o to, żeby psu dokuczyć uwagami. Z drugiej strony jakby pies był bez zarzutu, to by się nikt nie dziwił że wygrywa i to nie tylko na Kielecczyźnie, no nie![]()
Mnie tylko dziwi takie parcie na wygrywanie za wszelką cenę - za cenę drwin i oczywistych układów i to człowieka "na świeczniku"... To jest po prostu niesmaczne i to jest powodem naszych "nieżyczliwych" wpisów. Trudno przechodzić wobec bezczelności i jawnych przekrętów w ciszy i ze stoickim spokojem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość