AniaRe napisał(a):A my się jednak zmobilizowałyśmy i Re zgłoszona!!
SUPER

Moderator: Aga-2
AniaRe napisał(a):A my się jednak zmobilizowałyśmy i Re zgłoszona!!
Rewelka! SuperaśnieAniaRe napisał(a):A my się jednak zmobilizowałyśmy i Re zgłoszona!!
Vanilla Sky napisał(a):My miałyśmy z Vanillką mieć transport do Nowego Dworu Mazowieckiego, ale jednak się nie udało![]()
![]()
![]()
![]()
Trzymam za Was kciuki!!
Majszczur napisał(a):Rewelka! SuperaśnieAniaRe napisał(a):A my się jednak zmobilizowałyśmy i Re zgłoszona!!![]()
Grandzina-Cielęcina miala na rok iść do szuflady, ale jednak postanowiłyśmy naszym nieproporcjonalnym ciałem zaszaleć![]()
Zgłoszone i opłacone. Raz kozie śmierć
Vanilla Sky napisał(a):Nieale miałyśmy się zgłosić
A jak jaLeszczynka napisał(a):Magda ale się cieszęMajszczur napisał(a):Zgłoszone i opłacone.
I to tak na ringu, bez zaparćkreska napisał(a):zachecona rączym truchtem Fibuna...
Busola napisał(a):babo, następnym razem to ty sie odezwij ze z transportem masz problem - jak się dziewczynki dogadają to jakoś się pomieścimy
to będzie dobre sprawdzenie czy dwa berny nam się w bagażnik mieszczą
Busola napisał(a):mnie też ten ring troche przeraża, ale mam nadzieję że ciepłe galoty, sweterek i czapeczka pozwolą jakoś to przetrwać
Busola napisał(a):zmiana miejsca wystawy
Uwaga! XIX Zimowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie w dniach 11 i 12 grudnia w Nowym Dworze Mazowieckim w hali sportowej NOSiR, ul. Sportowa 66
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości