Aneczko z łapką Koksa na szczęście już ok ale oczywiście rozdziawa jak gdzieś w lezie i się da przycisnąć to tylko tą łapką. Wczoraj Vector mu na nią staną (celował chyba) .
Rayla fakt na ogon mówimy pędzel a dzieciaki zawsze się pytają czy on w farbie zmoczył
Tak twój wnusi zawiązał chytry pakt, jak był tylko Vector to trzymał z nim, jak był Koks- to z min, no sprawa się komplikowała gdy byli w trójkę nie mogę zrozumieć dlaczego wtedy napadnięty zawsze był Koks , dobrze że on na Duracell'ach jedzie
Takie spanie to najsłodsza rzecz pod słońcem. Jak widzę Zenita w takiej pozycji to nie mogę się oprzeć i gapię się ile wlezie. Rozczula mnie to Nie możemy się doczekać kolejnego spotkania naszej trójcy
Halo!!! Czy śniegowce gotowe? Aniu aura jak z Twojego życzenia z przed tygodnia Pakujcie mafię na sanie i czym prędzej do nas!!! Już nie możemy się doczekać przesyłamy śniegowe mizianki
Tak, tak śniegowce już wyjęte- zresztą od wczoraj w użyciu .
Chłopaki oszalały- Vector to już standardowo od uwielbia śnieg i wybiera największe zaspy ale Koksidło starając się dotrzymać mu kroku dosłownie tonie w śniegu czasem wystają uszy a czasem wpadnie jeszcze głębiej .
Nie mogę już się doczekać weekendu i białego szaleństwa
Tak tak niestety mojego nadwornego fotografa ciężko zaciągnąć przed komputer a niestety ja nie mam prawa ruszać jego świętych zdjęć. Na szczęście Aniu na ciebie zawsze można liczyć i chłopaków pooglądać. Mafia rulez