Moderator: Apcik
kerovynn napisał(a):(allam - jeśli tu zajrzałaś, to na stole leży jeden z Twoich gotowych kompletów)
Drixon napisał(a):Rudolf mnie rozbroił totalnie![]()
a Mikołaj jest debeściak (ale rózgi Ci nie przyniósł?)
kerovynn napisał(a):Drixon napisał(a):Rudolf mnie rozbroił totalnie![]()
a Mikołaj jest debeściak (ale rózgi Ci nie przyniósł?)
Rudolf tak był przejęty rolą, że przy wjeździe do domu rogi mu sie w bluszczu zaplątały, pogubił w sniegu dzwonki i omal nie wywalił Mikołaja z sanek![]()
![]()
a mi nie przyniósł rózgi tylko kawał kiełbasy bo ja byłam nie tylko piękna ale i grzeczna
![]()
![]()
![]()
![]()
Hekate napisał(a):trzeba na przyszły rok Mikołaja poduczyć że renifery mięsiw nie jedząto może garstkę siana przyniesie
kerovynn napisał(a):Rudolf tak był przejęty rolą, że przy wjeździe do domu rogi mu sie w bluszczu zaplątały, pogubił w sniegu dzwonki i omal nie wywalił Mikołaja z sanek![]()
![]()
a mi nie przyniósł rózgi tylko kawał kiełbasy bo ja byłam nie tylko piękna ale i grzeczna
![]()
![]()
![]()
![]()
Majszczur napisał(a):w pierwszej chwili myślałam, że Ania pisze o sobie i miałam wizję jak z pętem kiełbasy w paszczy bryka w podskokach wokół Rudolfa zaplątanego w bluszcz...
![]()
![]()
![]()
gorzej ze mną, chyba potrzebuję więcej snu
![]()
Majszczur napisał(a)::shock: ups... dałabym sobie głowę uciąć, że te rogi dumnie dzierzył Grześ...
![]()
tym bardziej potrzebuję odpoczynku...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości