Aga-2 napisał(a):A feee, zaraz zaczną podliczać ile ich dzieci kosztują miesięcznie...![]()

Moderator: Halina
Aga-2 napisał(a):A feee, zaraz zaczną podliczać ile ich dzieci kosztują miesięcznie...![]()
Anirysova napisał(a):U nas 15 kg zjada jeden pies
Leszczynka napisał(a):Ale ja kiedyś też podliczałam no i...
na miesiąc na 5 bernów:
75 kg mięsa wołowego ( trójka wołowa - jeżdżę specjalnie do ubojni do Cieszyna po 1 zł)
= 75 zł
75 kg mięsa drobiowego ( porcje rosołowe też z ubojni po 0,80 gr)
= 60 zł
Barbapapa napisał(a):Leszczynka napisał(a):Ale ja kiedyś też podliczałam no i...
na miesiąc na 5 bernów:
75 kg mięsa wołowego ( trójka wołowa - jeżdżę specjalnie do ubojni do Cieszyna po 1 zł)
= 75 zł
75 kg mięsa drobiowego ( porcje rosołowe też z ubojni po 0,80 gr)
= 60 zł
To wygląda na to że mnie by się opłacało dojechać do tej masarni i .... wtedy mięso wyszło by mi po jakieś 4,2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A możesz dać mi namiary , może jakoś bym się z nimi dogadała ?
Anirysova napisał(a):U nas 15 kg zjada jeden pies
Cefreud napisał(a):Anirysova napisał(a):U nas 15 kg zjada jeden pies
Też sie zastanawiałam jak to jest że niektórzy piszą ze 12 kg na mc starcza i jeszcze nic oprócz suchego psy nie jedzą...
Leszczynka napisał(a):Nie ma problemu na PW ci wyślęAle z Warszawy taki kawał...
Leszczynka napisał(a):Ale ja kiedyś też podliczałam no i...
na miesiąc na 5 bernów:
= 75 zł
Natalia i Galwin napisał(a):Karolina nie przejmuj się, Galwiniasty chyba chudszy od Freuda i droższy w utrzymaniu
Powrót do Berneński Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości