Jeszcze raz tyle co na focie w kuchni + akitki Nic mądrego nie napisze , tylko tyle , ze razem z mężem wpadliśmy po uszy Ale za żadne skarby nie zmieniłabym sposobu życia.Są radości ,jak i smutki, cieszymy się z każdej chwili .
HaniaHa napisał(a):Piękna gromadka!!!! Duży szczun jeżeli chodzi o prace i czas poświęcony Psiakom!!!
Hania szczunów mają pod dostatkiem A szacun też sie nalezy
Aga a jak przedzierasz sie do lodówki? U mnie jak dwa w kuchni leżą( o ile Wallego za sztukę mozna liczyć) to zeby czasem chcę wybić przedzierajac się między łapskami
Szczczeniaczki ostatnio mieliśmy w lipcu , a i jeszcze żadna sunia nie jest pokryta więc i nie ma wcale -'szczunów mają pod dostatkiem '.Zresztą już tęsknie za malutkimi .Uwielbiam byc przy nich ,obserwować jak pokracznie chodzą , jak otwierają oczka .Na razie pozostaje mi podziwianie szczeniaczków forumowiczów:)Lodówka stale okupowana i tylko tak im oczy chodzą czy akurat nie podążam w jej kierunku:).
od razu wyjasniam nie miałam nic złego na myśli.Poprostu wyłapałam literówkę u HaniHa która brzmiała dość zabawnie a patrząc na zdjecie gdzie jest stadko psów różnej wielkości(wiem,ze to rózne rasy) można odnieść wrażenie że jest ich pod dostatkiem i są w różnym wieku i ze dopsić się juz nie chcecie
Stadko wielce pokaźne i naprawdę wielki szacun Pani Agnieszko dla ogromu pasji i serducha włożonego w pracę przy pieskach. To niesamowity widok taka liczna gromadka, super fotki.