Julian napisał(a):Gratuluje dla Blaka i dla Ciebie!
No i senior ma koleżanki!,Bardzo dobrze,niech bedzie tym "psem" na baby,w pewnym wieku i patrzenie dobrze wpływa na samopoczucie
w pewnym wieku to juz tylko patrzenie pozostaje

pozdr
Julian napisał(a):Gratuluje dla Blaka i dla Ciebie!
No i senior ma koleżanki!,Bardzo dobrze,niech bedzie tym "psem" na baby,w pewnym wieku i patrzenie dobrze wpływa na samopoczucie
allam napisał(a):Czekam na tę wygraną naleweczkę
kreska napisał(a):allam napisał(a):Czekam na tę wygraną naleweczkę
jaka wygrana naleweczkeczy ja o czyms zapomnialam
czy byly jakies "zaklady" za moimi plecami
![]()
pozdr
Witam!
Mam chwilę czasu, więc piszę:)
Blake jest naprawdę wspaniałym psem - nie ma z nim żadnych problemów. Jest spokojny - na każdym kroku wręcz widać jego zrównoważony charakter.
Koty zauważa, ale ich nie gania. Suczki są przy nim jakby spokojniejsze - mniej szczekają, w domu jest teraz ciszej, niż przed przybyciem Blaka.
Blake bardzo lubi spacery i chyba uwielbia jazdę samochodem. Już dwa razy wszedł do samochodu i nie chciał z niego wyjść.
Apetyt ma dobry, mamy wrażenie, że trochę się poprawił, ale też i dogadzamy mu podtykając pod nos co lepsze kąski. Musimy trochę się opanować, bo Blake reaguje już na każde otwarcie lodówki i siedzi przy każdym domowniku, który akurat coś je...
Nie żałujemy, że Blak jest u nas - cała rodzinka już go pokochała.
Serdecznie pozdrawiam
Beata
Roma napisał(a):Ale fajnie teraz tu zaglądać,dzieki Aniu za dobre wiadomości
My się martwimy raczej, że on mało je, ale faktycznie suchego "żarcia", o nasze ludzkie zwyczajnie żebrze.
Uwielbia za to spacery z moim synem i nie daje mu spokoju, sypia nawet w jego pokoju na ludzkiej kanapie.
Rozpieszczamy go, ale jest taki słodki...
Przesyłam też jedną fotkę, trochę niewiyraźna, niestety.
Pozdrawiam Beata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości