Obrazek został zmniejszony.
A tu Ochana około 8 dni przed porodem

Obrazek został zmniejszony.
Moderator: Apcik
meggy napisał(a):Bardzo się cieszę
Rayla napisał(a):Siostro, spasłaś się.
Bernielovers napisał(a):
To na kiedy Przewidujecie poród - Sylwestrer, czy Nowy Rok? Ja chyba umrę z niedoczekania,
Leszczyna napisał(a):Rayla napisał(a):Siostro, spasłaś się.
Bracie to jest opuchlizna randkowaNoszę owoce miłości
A jak będą miały nasze geny braciszku to będą ananasy nie z tej ziemi
Rayla napisał(a):Leszczyna napisał(a):Rayla napisał(a):Siostro, spasłaś się.
Bracie to jest opuchlizna randkowaNoszę owoce miłości
A jak będą miały nasze geny braciszku to będą ananasy nie z tej ziemi
To już nie ma czego nosić tylko owoce... Ponoś węgiel do piwnicy. Zima jest:lol:
Szkoła przetrwania murowana
Leszczyna napisał(a):Bernielovers napisał(a):
To na kiedy Przewidujecie poród - Sylwestrer, czy Nowy Rok? Ja chyba umrę z niedoczekania,
Kiedy się urodzą tego najstarsi górale nie wiedzą![]()
Byle wszystko poszło gładko i dobrze
Lekarz powiadomiony i umówiony w razie ,,czegoś,, a porodówka zacznie się robić po świętach
Trzymajcie kciuki
Cefreud napisał(a):Kasia-wielkie gratulacje! Będzie można zaliczyć Cię do grona tych,które z bury wyniosły naukę! Wielki szacun!
Bernielovers napisał(a):Leszczyna napisał(a):Bernielovers napisał(a):
Kiedy się urodzą tego najstarsi górale nie wiedzą![]()
Byle wszystko poszło gładko i dobrze
Lekarz powiadomiony i umówiony w razie ,,czegoś,, a porodówka zacznie się robić po świętach
Trzymajcie kciuki
hihi my tak ściskamy i trzymamy kciuki od miesiaca, że mamy je już sine ;))))) Na pewno wszystko pójdzie dobrze - trzeba być optymistą :) My jak najbardziej jesteśmy i czekamy czekamy czekamy :))))) Dla naszej małej foki mamy już śpiworek na ciepłe spanko :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości