Moderator: annasm
sasza69 napisał(a):Witam Wszystkich,
Podjeliśmy z żona decyzję o zakupie pieska i po wielu dyskusjach stwierdziliśmy, że entlebucher najbardziej nam odpowiada(zarówno pod katem charakteru jak i wyglądu). I w tym momencie mam do was pytanie.
Mam możliwość zakupienia 3 letniego psa - żona chciałaby aby był już trochę ułożony. Jednak ja jestem za tym, aby kupić kilkumiesięcznego szczeniaka u hodowcy. Co myślicie o przysposobieniu dorosłego psa?
Jestem z Warszawy. Może ktoś z was poleci mi osobę która w mazowieckim może mieć rodowodowe szczeniaczki. najbliżej warszawy zlokalizowałem hodowle Wolin's Dog. Czy polecacie szczeniaczki z tego miejsca?
Pozdrawiam
Quiney napisał(a):Witam! Mam ok 1,5 rocznego entlika Quineya z hodowli Kawalkada z Warszawy
Quiney napisał(a):Witamy! Czy Mufka też jest tak strasznie żywiołowa w okazywaniu uczuć?
Anna Przybylak napisał(a):Żywiołowe są,ale czy takie zachowanie to nie brak dobrego wychowania i dyscypliny
Olcia napisał(a):Dziękuję Agnieszko, to bardzo pocieszające. Czyli muszę wytrzymać jeszcze 3,5 roku i będę mogła odpocząć?
Agnieszka napisał(a):Uwierz , entik moze być cudowny usłuchany ..hihi ale jak ma z 5 lat:)
Powrót do Appenzeller i Entlebucher
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości