Gratki wielkie. Niech Wam poród lekkim będzie i niech sie MAtka Natura wstrzeli w najlepszą dla kondycji Mamuśki ilość maluchów.
Moderator: Apcik
Cefreud napisał(a):tylko nie z tej linic co ma Dorcia bo ją ukradną razem z chałupą
Leszczyna napisał(a)::lol:![]()
Ale ja się dobermanów boję
dorciaj napisał(a):Cefreud napisał(a):tylko nie z tej linic co ma Dorcia bo ją ukradną razem z chałupą
![]()
![]()
Leszczyna napisał(a)::lol:![]()
Ale ja się dobermanów boję
Nie no Kasia - nie pisz takich rzeczy- toż to takie same psiaki jak inne
![]()
Jak kiedyś spotkamy się na jakiejś wystawie to zaciągnę Cię do znajomych dobkomaniaków i ich psiaków. Jak te "diabły" Cię wycałują to przejdzie Ci cały strach![]()
![]()
![]()
Leszczyna napisał(a):kerovynn napisał(a):o rany ale macie emocje teraz. Kasia trzymamy mocno kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
Pomalutku ku końcowi się zbliżamyDzień przed wigilią temp 38,3,pierwszy dzień świąt 37,7 a dziś 37,6
Leszczyna napisał(a):Dziś bezsenna noc mnie czekaCoś czuję...
Leszczyna napisał(a):Ale miałam dzisiaj sen - już chyba jestem przejęta Ochaną...Dobrze że mnie mąż obudził bo jeszcze zaczęłabym rodzić razem z nią swoje dziecko![]()
Majszczur napisał(a)::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jak, mamy gratulować![]()
wiki1710 napisał(a):Hmmm...![]()
Co do szczeniaków to wiem, że to nie Wasze pierwsze![]()
Ale ja piję do czegoś innego![]()
Leszczyna ściemniasz nam![]()
![]()
![]()
Wszyscy Cię napastują o odpowiedź.....czy Ty.....
Majszczur napisał(a):Eeeee Monia...
...
o żesz w mordkę jeżyka, nie może to byćkerovynn napisał(a):no ewentualnie Pan MążMajszczur napisał(a):Eeeee Monia...
...
![]()
![]()
Majszczur napisał(a):o żesz w mordkę jeżyka, nie może to byćkerovynn napisał(a):no ewentualnie Pan MążMajszczur napisał(a):Eeeee Monia...
...
![]()
![]()
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości