Już nie możemy sie doczekać i "nalotu" i Łysego. Mój mąż od kilku gdzin wymyśla imię

Rany ten 2011 zapowiada sie wspaniale - czego Wam i sobie życzymy !!!
Pokaże Ci dwie fotki z tegorocznych wakacji, gdzie Esia miał kontakt z przypadkowymi przechodniami w Sopocie
-absolutne zero agresji![]()
daria napisał(a):To może odrazu zaopatrzcie się w dwupaczek coby Łysolkowi nie było smutno jak będzie sam![]()
Magdalena napisał(a):a póki co nie pisaliście że umie sie wznosić a'la helikopter![]()
gdzieś na forum jest filmik jak psy potrafię wspinać się po ogrodzeniu, wsuwając stopki w oczka siatki. Nie moge znaleźćkerovynn napisał(a):ale ja widziałam takiego co poszedł po ogrodzeniu wzwyż jak wiewióraMagdalena napisał(a):a póki co nie pisaliście że umie sie wznosić a'la helikopter![]()
, wspinał się a potem przeskoczył
kerovynn napisał(a):Magdalena napisał(a):a póki co nie pisaliście że umie sie wznosić a'la helikopter![]()
ale ja widziałam takiego co poszedł po ogrodzeniu wzwyż jak wiewióra, wspinał się a potem przeskoczył.
Fakt, że ogrodzenie było z drewna i nieco ponad metr, a może tylko metr (to taki płotek w obrębie podwórka). Ale przeszedł.
Magdalena napisał(a):A my czekamy, odliczamy dni![]()
Już niedługo. No i tyle dylematów posłanie tu czy tam, czy standardowo dywan u syna lekko poszarpany najlepszy??? Wezmę urlop żeby wprowadzać powoli Łysego w nasz i jego przyszły świat.
Odwiedziny znajomych limitowane (muszą się zapisać, żeby nie stresować piesy) Normalnie jak z dzieckiem po wyjściu z porodówki![]()
Och czasie biegnij szybciej!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości