Przed chwilą doszłam do wniosku, że człowiek to jednak straszny egoista jest Rozpływając się nad swoją dobrocią i pławiąc się w pochwałach całkowicie zapomniałam o osobie dzięki której tak naprawdę Poker po 5-ciu latach opuścił schronisko i znalazł się wśród ludzi.
To dzięki uporowi i determinacji Kini" Vaillka Skay" mały jest u nas,to Ona za punkt honoru wzięła sobie polepszenie jego losu.To właśnie Kinia nie dawała nam zapomnieć i co jakiś czas poruszała nasze sumienia.Mając taką młodzież możemy być spokojni.o losy psich nieszczęść Rodzice mogą być dumni z takiej córki
Mam nadzieję, ze podziękowania mogę złożyć w imieniu całej starszyzny Forum,co niniejszym czynię.
Z tego miejsca chciałam także podziękować rodzicom Kini, którzy poświęcili swój czas i dowieźli Pokera na Jaśkową polanę.
Jeju... dziękuję!!!!!!!!!!!

... naprawdę.. nie wiem co napisać
Dla mnie i rodziców to była przyjemność zawieść Poksa, i odwiedzić Jaśkową Polanę

Bardzo dziękujemy Państwu za gościnę!!

i placek!

Miło było Was wreszcie poznać!!!
najgorsze było z tego wyjazdu pożegnanie z POKEREM

- psem, który chciał pójść ze mną nawet do łazienki

(ale jeżeli chodzi o kwestię przywiązania, to mogę być spokojna, bo POKER jest psem, który bardzo szybko sie przywiązuje

) .. zawsze będę za Nim tęsknić

, ale mimo to jestem BARDZO SZCZĘŚLIWA, że POKER jest u Pani Romy i Pana Jasia!

Nie moge się doczekać, aż Was odwiedzę znowu... mam nadzieję, że nie nastąpi to za o,5 roku
I proszę - jak najwięcej zdjęć!!
no i oczywiście DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM za miłe komentarze!
i jeszcze raz DZIĘKUJĘ WSZYSTKIEM zaangażowanym w ratowanie Pokerka
A teraz KILKA ... i to MARNYCh zdjęć

ale do ogłoszeń można wziąć chyba te poprzednie (?)
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Całusy dla POKERKA, a także Bianeczki, Dinusia i Neski - panterki

Lotki, Fuksa, i kotków

ACHA!!!! Bym zapomniała

Pani Roma powiedziała mi wczoraj przez telefon, że POKEREK pięknie synalizuje, że chce wyjść na dwór

Szok!

Super maluchu!