saba&mlis napisał(a):Ja moge pojechac, ale nie znam sie na wizytach adopcyjnych, musialabym dostac wytyczne
Wydra napisał(a):A może potencjalny dom trochę przytrzymać a Fantowi najpierw szybko kastrację zrobić? co myślicie?
saba&mlis napisał(a):Niestety dzis zamiast z Fantem na wizyte zapoznawcza sie udac, wyladowalam u lekarza z grypa, tydzien mam sie kurowac, ale moze jak sie troche lepiej poczuje to w tygodniu sie jakos umowimy
.
Wydra napisał(a):A może potencjalny dom trochę przytrzymać a Fantowi najpierw szybko kastrację zrobić? co myślicie?
saba&mlis napisał(a):Jeszcze mnie naszla taka refleksja;
Jak to sie stalo ze schronisko wydalo nam niekastrowanego psa?
Mysle ze my powinnismy tego lepiej pilnowac. Wiem jak trudno zdecydowac sie na jakikolwiek zabieg u wlasnego psa, moze wiec oszczedzajmy tego nowym wlascicielom.
Mysle ze moze jednak warto zrobic to teraz? Wiem ze ewentualni nowi panstwo deklaruja ze sami to zrobia, ale chyba nie sa najbogatsi, a jak my zrobimy to bedzie z "glowy", a i bedziemy mieli gwarancje ze nowi wlasciciele nie odloza tego wieczne pozniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości