przez dorota20 » 2011-01-11, 13:41
Witam wszystkich,
Ja na 100 % będę z moimi 2 suniami w klasie młodzieży ,będę na pewno bo w Częstochowie mam rodzinę i takiej wystawy nie mogę sobie odmówić. Dodatkowo biorę ze sobą znajomego który też będzie wystawiał 2 suczki w klasie młodzieży ,a drugim samochodem pojedzie znajoma która będzie wystawiać także 1 sunię w klasie młodzieży i jedną w klasie szczeniąt i 2 w klasie Baby.Więc od nas spore grono berneńskie będzie .Może jeszcze namówię koleżankę ,która ma sunię i będzie mogła wystawiać w klasie młodzieży. W Częstochowie wszyscy będziemy na pewno i to już nie podlega dyskusji .Miejmy nadzieje ,że wystawa będzie udana i mam nadzieje ,ze będzie w Hali Polonia.
Podsumowując od nas jedzie:
5 suczek w klasie młodzieży ( wiek suczek na kwietniowej wystawie 17 miesięczna ,17 miesięczna i 2 tygodnie , 17 miesięczna i 3 tygodnie, 16,5 miesięczna, 17,5 miesiąca )
2 suczki w klasie Baby (wiek suczek na kwietniowej wystawie 5 miesięczna i 5,5 miesięczna)
1 suczka w klasie Szczeniąt wiek suczki na wystawie kwietniowej to 8 miesięcy
Pozdrawiamy
A więc do zobaczenia w Częstochowie – z całym naszym berneńskim sporym gronem,może grono się powiększy jak kogoś ,,dołączymy do naszej berneńskiej ekipy'' ,a że większość naszej ekipy jest z połufniowej Polski to podróż będzie z pewnością przyjemna ,ale nagrodzona wystawą. Z racji tego ,że nie jesteśmy jak na razie hodowlą berneńskich ,a więc się uczymy. Aktualnie uczę się profesjonalnego wystawiania psów i nie jest to łatwe ,ale mam tak wspaniałą ,,nauczycielke’’ i tak pojętne suczki ,że myśle iż damy radę. Oj rozpisałam się ,ale jak na razie to nie mam zbyt dużo czasu na przebywanie na tym forum bo pracuję długo ,a ważniejsze są psy niż Internet . Dla mnie ta wystawa to okazja to odwiedzenia mojej rodziny jak i do pokazania Berneńskich suń w klasie młodzieży.
Będziemy na 200 % w Częstochowie .Pozdrawiam Dorota