Idę czytać o skrętach jelit !
Hmm już pojutrze a coś nastrój mi przysiadł - dobrze że Julian te naleweczkę przysłała

Magdalena napisał(a):Ciastka LOLOpets różne smaki XL - to chyba jednak sama w rozpaczy zeżrę.
Hmm już pojutrze a coś nastrój mi przysiadł - dobrze że Julian te naleweczkę przysłała
Magdalena napisał(a):Ciastka LOLOpets różne smaki XL - to chyba jednak sama w rozpaczy zeżrę.
"Wydra"Może to i śmieszne ale my nasze psy nauczyliśmy spać po jedzeniui teraz mamy święty spokój.Po każdym jedzeniu kładą się pokotem na podłodze i godzina z głowy.
tak to wygląda
Magdalena napisał(a):No to i mnie się buzia roześmiała!
Cudnie - jeszcze tylko kilkanaście godzin i nowy wątek:
Łysy Sherman już w swoim domu
qbav napisał(a):Magda, spokojnie, nie czytaj o skrętach kiszek, no chyba ze profilkatycznie, bo do soboty to osiwiejesz ;)
Lysy po prostu wzdecia dostal i tyle, pamietaj tylko aby dawac mu jesc mniej a czesciej, tzn 2-3 razy dziennie a nie raz pelna miche.
Aga-2 napisał(a):Magdaleno, może będziemy mieli okazję, żeby Łysego zobaczyć w nowym domku? Będziemy mogli? Nie wyrzucisz nas w razie czego?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość