Gadu gadu...wstawiam zdjęcia trochę kiepskie ale zawsze coś Heban i Fado jeżeli gdzieś się pomylę to proszę mnie poprawić Psy - mlodzież Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Fado Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Suczki młodzież Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Suczki pośrednia Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Suczki otwarta Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Obrazek został zmniejszony. Porównanie Heban i Sotel Obrazek został zmniejszony. Suczka ZwMł, NJwR Obrazek został zmniejszony. Zwycięzca rasy SOTEL Obrazek został zmniejszony.
Gratulacje dla tych którym nie gratulowaliśmy ;) To ja dopiszę suczki to co wiem... Klasa Młodzieży: - DOLCE VITA Bersett lok 1 doskonał Zw Mł, Best Junior - CHANNON Tasmańska Elitte lok 2 ocena doskonała - FLAIR Pogońska Perła lok 3 - ETIUDA Szczęście Ty Moje lok 4 Klasa Pośrednia: -JUTRZENKA Berneńskie Ranczo lok1 doskonała CWC - ODETTA Stoplandia lok 2 doskonała - IMPRESSION van't Pachthof lok 3
Kasiu wielkie dzięki za cudne zdjęcie Odźki (oczywiście kradnę) Jeszcze raz Wielkie gratulacje dla Hebana:)
Ogólnie Głogów jak to Głogów, małe ringi, ciasnota:( Wielki pozytyw dla sędziny Pani Supronowicz!! dotychczas kojarzyła mi się tylko z ocenianiem ras ozdobnych. Prawdę powiedziawszy byłam bardzo ciekawa jak oceni berneńczyki?..... ku mojemu zdziwieniu do jej sędziowania naprawdę nie można się dopczepić, oceniała w miarę szybko ale rzetelnie.